Recent Posts

SKANDALOZNO: Šešelj u skupštini RS-a

SKANDALOZNO: Šešelj u skupštini RS-a: “Za Veliku Srbiju, uz Rusiju i protiv EU”

Banja Luka– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” o9. 03. 2017. 08: 12- Šešelj u skupštini RS-a, “Za Veliku Srbiju, uz Rusiju i protiv EU”.

Predsjednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj održao je danas u Narodnoj skupštini predavanje grupi studenata Pravnog fakulteta iz Banjaluke.

Šešelj je, kako je saopšteno iz SRS, sa studentima razgovarao o Republici Srpskoj Krajini i tom prilikom istakao da bi on obnovio problem Republike Srpske Krajine u svim međunarodnim kontaktima i pred svim međunarodnim institucijama.

Predsjednik Srpske radikalne stranke je naglasio da sa Evropskom unijom Srbija nikad se ne može povratiti Republika Srpska Krajina, nikad se ne može ujediniti sa Republikom Srpskom, nikad Crnu Goru ne može vratiti Srpstvu, nikad ne može uspostaviti suverenitet na Kosovu i Metohiji.

Lider SRS-a Vojislav Šešelj kaže da je uspešno danas započeo kampanju u parlamentu tokom posete visoke predstavnice EU Federike Mogerini, navodeći da je poslao ključnu poruku da radikali neće u EU i da žele integraciju sa Rusijom.

“Dobro bi bilo da još nekoliko puta dovedu Federiku Mogerini u skupštinu ili one iz agresorskih zemalja koji su nas bombradovali. To bi bilo još interesantnije”, rekao je Šešelj novinarima u parlamentu.

Kaže da su radikali danas poslali ključnu poruku u vezi sa EU i Rusijom, a da su skandiranjem “Ua Vučiću” poslali poruku o tome šta misle o vlasti i potezu da dovedu visoku predstavnicu EU.

Na pitanje da li su tačne tvrdnje lidera Dveri Boška Obradovića da je Šešelj današnji događaj u skupštini isplanirao sa liderom SNS-a Aleksandrom Vučićem, Šešelj je odgovorio:

“Šta slušate Obradovića? To je najobičniji idiot. Ljotićevac”, rekao je Šešelj.

On je objasnio da su radkali opozicija za sebe, da nemaju ništa zajedničko sa prozapadnim partijama, a da mu je Vučić bolji od opozicije.

Sve to možemo da postignemo samo uz pomoć Rusije – rekao je Šešelj.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net