Recent Posts

Vrijeme danas, oblačno i sviježe, ponegdje kiša…

Vrijeme danas, oblačno i sviježe, ponegdje kiša…

Sarajevo– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” o7. 03. 2017. 07: 42- Vrijeme danas, oblačno i sviježije, ponegdje kiša… U BiH će danas preovlađivati oblačno, sviježije vrijeme, mjestimično s kišom, ponegdje i s kratkotrajnim pljuskovima, a na višim planinama sa snijegom, saopštio je hidrometeorološki zavod BIHAMK u Sarajevu.

Puhaće slab do umjeren vijetar, koji će na planinama povremeno biti jak. Jutarnja temperatura biće od dva do sedam stepeni, a najviša dnevna od devet na sjeveru do 15 stepeni na jugu i jugoistoku Bosne i Hercegovine…

U Sarajevu će danas uglavnom biti oblačno, sviježije, povremeno s kišom, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi. Jutarnja temperatura biće oko sedam, a najviša dnevna oko 13 stepeni.

Jutro na zapadu i sjeveru je oblačno sa slabom kišom, a u ostalim krajevima uglavnom suho i umhereno do pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost kiše samo ponegde…

Tokom dana se očekuje oblačno i sviježije vrijeme sa povremenom kišom koja će se premještati od zapada ka istoku.

Nepovolјna biometeorološka situacija može izazvati pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika. Oprez se savjetuje astmatičarima i osobama sa visokim krvnim pritiskom. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu reumatskih bolova i neraspoloženja.

U Tuzli će danas uglavnom biti oblačno, sviježije, povremeno s kišom, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi. Jutarnja temperatura biće oko sedam, a najviša dnevna oko 13 stepeni.

U BiH će u sredu biti pretežno oblačno i hladnije, mjestimično s kišom, a ponegdje i s kratkotrajnim pljuskovima, dok se u planinskim predjelima očekuje snijegom uz povećanje visine sniježnog pokrivača. Tokom noći na sjeveru i zapadu prestanak padavina i djelimično razvedravanje.

U četvrtak će biti umereno do potpuno oblačno, u centralnim i južnim krajevima mjestimično sa padavinama, dok se u petak očekuje promjenljivo oblačno i u većini mjesta suho vrijeme.

U subotu će biti suvo i toplije, a tokom noći najpre na zapadu i sjeveru naoblačenje mjestimično s kišom…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net