Recent Posts

Generalni Sekretar Odbojkaškog Saveza Srbije posetio štand Novog Pazara

Generalni Sekretar Odbojkaškog Saveza Srbije posetio štand Novog Pazara

Na 39. „Sajma turizma“ u Beogradu,   štand Turističke organizacije Novog Pazara u hali 4 „Beogradskog sajma“, posetio je Ivan Knežević, generalni sekretar OSS. Uvaženog gosta  ugositili su Dragana Garović, član Gradskog veća Novog Pazara zadužena za sport i omladinu, i Ljiljana Lešević, direktor Turističke organizacije Novog Pazara i razgovarali o organizaciji Finalnog turnira Kupa Srbije za odbojkaše.

Tom prilikom Ivan Knežević je izjavio: “Posebno moram reći da mi je zadovoljstvo što sam posetio štand TO Novog Pazara i što se nalazim ovde sa vama. Danas je OS Srbije je  potpisao protokol o saranji sa Turističkom Savezom Srbije . Napravili smo saradnju tako da naše ekipe koje putuju širom sveta na prestižna takmičenja, promovišu Srbiju koliko god to bude moguće. Osim toga TO Srbija će nam pomoći u okviru organizacije nekih takmičenja i manifestacija od značaja za Srbiju. Ovo je prvi put da je Odbojkaški Savez potpisao jedan ovakav protokol.

Naravno, potrudićemo se da na najbolji način prikažemo i svetu i Evropi da je odbojka jedan od najatraktivnijih sportova. Kao što znate 11 i 12 marta u vašem gradu će se igrati Finalni turnir Kupa za muškarce. OS Srbije i Novi Pazar imaju jako dobru saradnju i nadamo se da će turnir biti na jednom zavidnom nivou. Sigurni smo da će Novi Pazar živeti za odbojku i ne samo ta dva dana već i pre toga i posle toga. Na ljudima iz grada i kluba je da iskoriste ovaj dogadjaj u vidu promocije kluba i promociju grada Novog Pazara. A Odbojkaška Organizacija je sigurna da će organizacija turnira biti na visokom nivou.

– Mi se iskreno nadamo da će Novi Pazar osvojiti ovogodišnji Kup Srbije. Za Grad i promociju Grada, organizacija Finalnog turnira znači mnogo ne samo zbog promocije odbojke i sporta, već i zbog promocije svih autentičnosti Novog Pazara. Drago mi je što smo se ovde sreli da gospodinom Kneževićem i očekujem da ćemo se videti u Novom Pazaru i da ćemo slaviti trijumf domaće ekipe – optimistički je najavila Dragana Garović, član Gradskog veća Novog Pazara zadužena za sport i omladinu.

Za portal ibalkan.net iz Novog Pazara- Tekst i Foto Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net