Recent Posts

HOROR: Otac izbo dvije BEBE blizance

HOROR: Otac izbo dvije BEBE blizance

Beograd– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 21. 02. 2017. 09: 42- PRAVI HOROR U ŠTRPCU Otac izbo blizance stare 40 dana, jedna beba preminula. Dvije bebe, blizanci stari 40 dana izbodeni su juče oko 19 sati u mjestu Štrpce na Kosovu. Jedna beba je preminula, dok je druga prebačena u Klinički centar u Nišu. Blizance je iz za sada nepoznatih razloga izbo otac.

Dejan Krstičić, profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu osumnjičen je da je sinoć izbo dvije bebe, rečeno je u kosovskoj policiji, a prenela je agencija Srna. Policija je odmah izašla na lice mjesta i uhapsila Krstičića.

Upravnik hirurgije u bolnici u Gračanici Dragan Perić rekao je da je riječ o blizancima muškog pola od 40 dana.

Perić je naveo da je jedna beba dovezena mrtva, a druga je u teškom stanju odmah prevezena u Niš i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege.

Prema njegovim riječima, zdravstveno stanje povređene bebe je stabilizovano i ona je van životne opasnosti. Ova porodična tragedija dogodila se sinoć u porodičnoj kući u Štrpcu.

Beba od 40 dana preminula je od posledica povreda koje joj je nožem zadao otac u Štrpcu, dok je druga u teškom stanju prevezena u Klinički centar Niš, rečeno je u bolnici u Gračanici.

Upravnik hirurgije u bolnici u Gračanici Dragan Perić rekao je da je riječ o blizancima muškog pola od 40 dana.

Perić je naveo da je jedna beba dovezena mrtva, a druga je u teškom stanju odmah prevezena u Niš i nalazi se na odeljenju intenzivne njege.

Prema njegovim rečima, zdravstveno stanje povređene bebe je stabilizovano i ona je van životne opasnosti.

Otac blizanaca Dejan Krstičić, profesor fizičkog vaspitanja u Srednjoj školi u Štrpcu, sinoć je iz za sada nepoznatih razloga izbo nožem bebe, rečeno je u kosovskoj policiji.

Policija je odmah izašla na lice mijesta i uhapsila Krstičića.

Ova porodična tragedija dogodila se sinoć oko 19.00 časova u porodičnoj kući u Štrpcu.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net