Recent Posts

“Srce na teren” poručuju fudbaleri Novog Pazara

Na sreću svih ljubitelja Novog Pazara nema povredjenih igrača i što se tiče  dr Faruka Pašovića njegovo  mišljenje je da se svi igrači  mogu staviti na raspolaganju stručnom štabu.

“Srce na teren” poručuju fudbaleri Novog Pazara

Halid Muslimović se jutros pojavio u hotelu B, gde su odseli fudbaleri Novog Pazara uoči utakmice sa Crvenom Zvezdom .

U dresu Novog Pazara igra njegov bratanac Kenan Muslimović koji je danas u kombinaciji da istrči na teren Marakane. Halid i je imao mali peh pri dolasku u Beograd, naime  doživeo je manji saboraćajni udes ali se na sreću sve završilo bez nekih većih posledica .

Halid je poželeo je sreću svom bratancu i ostalim fudbalerima. Poznati pevač je,  Pazarce  častio pićem za kako je rekao dobar rezultat na stadionu Crvene Zvezde.

Inače atmosfera u timu Super ligaša iz Novog Pazara je nekako tiha . Nema preterane napetosti igrači su smireni i reklo bi se da su svesni da ih očekuje jedan zaistra težak meč.

Kako sami ističu hrabro ali pametno će se suprostaviti zvezdašima, jer znaju da je Crveno beli tim danas za svoje navijače obezbedio besplatan ulazak na svoj stadion.

Svaka utakmica počinje rezultatom 0-0 . Da pobediš treba da postigneš gol . A Novi Pazar će pokušati da odbrani svoju mrežu i možda i iznenadi favoriziranu Crvenu Zvezdu .

Kako nam je rekao dr Faruk Pašović zdravstveno stanje u ekipi je zadovoljavajuće. Na sreću svih ljubitelja Novog Pazara nema povredjenih igrača i što se njegovog mišljenja tiče svi igrači se mogu staviti na raspolaganju stručnom štabu.

Za portal ibalkan.net iz Novog Pazara- Tekst i Foto Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net