Recent Posts

Horoskop, u kome neki znakovi imaju manje sreće

Horoskop, u kome neki znakovi imaju manje sreće

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP- Zabava” 11. 02. 2017. 02: 02- Horoskop, u kome neki znakovi imaju manje sreće. Sreća bi mogla biti relativan pojam, ako slušamo neke ljude koji misle da je nemaju, no znamo da to nije tako – ali ipak postoje neki znakovi horoskopa koji jednostavno imaju manjak sreće…

Za njih ne postoji “mi”, već samo “ja”. I kako vreme prolazi, čini se da ova situacija postaje trajna. Ponekad to zavisi od okolnosti, ali ponekad horoskopski znak može igrati važnu ulogu.

Saznajte šta zvezde kažu i koja tri horoskopska znaka imaju najveće šanse da ostanu sami.

Horoskop govori obično dobre strane znakova, no vrijedi spomenuti i one koji nisu baš tako blistave, a radi se o – sreći. Neki znakovi jednostavno je nemaju toliko kao drugi, a evo o kojima se radi.

Djevica – sjajno savjetuju druge ljude i rješavaju njihove probleme, no kad su oni sami u pitanju, situacija je potpuno drugačija. Svi znamo kako izgledaju kad su im živci napeti – čiste i pospremaju do iznemoglosti, toliko da im stan izgleda tako da je ljudima neugodno imati umazane cipele. Jednako tako i sve ostalo u životu slažu i preslaguju,  a čim nešto nije u savršenom (njihovom) redu, nastupa panika.

Vaga – nepravda je nešto što Vage jednostavno ne mogu prihvatiti, a kako je oko njih uvijek ima u dovoljnim količinama, prilično se loše osjećaju svaki put kad je ugledaju. Njihov je najveći problem činjenica da im je jezik uvijek brži od pameti, što uzrokuje kajanje i ponovno razmatranje kako su to mogli drugačije napraviti. Sreća je, posljedično, njima prilično relativan pojam.

Ribe – one su sami sebi najveći neprijatelji jer im je kontakt s realnošću ponekad ne baš pretjerano snažan i žive u svom svijetu, tako da na sve negativne događaje u životu reagiraju prilično burno i emotivno, što im je glavni problem.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net