Recent Posts

OK Novi Pazar pobedio Nišlije

OK Novi Pazar pobedio Nišlije

Novi Pazar-Upravo je  završena utakmica OK Novi Pazar i OK Niš u kojoj su sasluženo pobedili domaćini .U Pendiku pred oko 500 gledalaca vidjena je zaista zanimljiva i neizvesna utakmica.

Odbojkaški klub iz Pazara u Nišlijama je ima zaista neugodnog protivnika. Tradicija postoji da bi se srušila jer su upravo Nišlije do sada bila jedina ekipa u Super ligi koju Pazarci nisu nikada pobedili.
Igrali su Pazarci poletno a nadasve ih je krasila kolektivna igra koja je na kraju dala i rezultat gde su domaćini slavili sa 3- 1 .
Nakon utakmice razgovarali smo sa najboljim poenterom ekipe iz Niša, Pavlović Danilom , koji  je rekao- ”Bila je teška utakmica. Znali smo da će biti teško jer je Pazar kao domaćin sve dodove na domaćem terenu dobio. Niš i Pazar su veliki rivali u Super Ligi a do danas Niš nije izgubio od Pazara. Držali smo se dobro no na kraju su presudile neke sitnice i fantastična atmosfvera u dvorani. Pazar je uz podršku navijača odigrao sjajnu partiju i svakako želim da im čestitam na pobedi”.
İrfan Hamzagić, prvi  najbolji poenter odbojkaške ekipe iz Novog Pazara je odmah nakon utakmice izjavio- OK Niš je iskusna ekipa a u utakmicama sa nama uvek imaju motiv više da dobro igraju . U ovoj utakmici smo uspeli da ıh slomimo . İako su se vratili u drugom setu, dobrom igrom smo dobili utakmicu.
Želim da im čestitam na dobroj igri kao i mojim saigracima jer smo do kraja igrali dobro imotivisano. Utakmicu smo zasluženo dobili. Do kraja imamo još 4 utakmice i iako su to ekipe koje se bore za opstanak to su sigurno dobre i nezgodne ekipe za igru. Do kraja moramo da igramo kao i do sada za svaku utakmicu ozbiljno i dobro kako bismo zadržali drugo mesto a mozda i dostigli Vojvodinu”- rekao nam je na kraju Hamzagić.
 
Trener Pazaraca Saša Stefanović je pre utakmice najavio pobedu nakon velike borbe  sa Nišlijama. Tako je i bilo i Stefanović je nakon meča izjavio-”Niš je jedna dobra ekipa i očekivao sam jednu dobru i pravu borbu večeras.
Utakmica je upravo takva bila. Odavno nije vidjena ovako dobra predstava u ovoj dvorani. Nišlije su bile ekstra motivisane da igraju dobro protiv nas. Sve je to sportski i u domenu sporta. İmamo puno razloga da budemo zadovoljni. Ovo je treća utakmica i isto tako pobeda u šest dana . Sad utakmice igramo pod pritiskom jer moramo i želimo da pobedimo.
Do kraja prvenstva nadam se da ćemo nastaviti ovakvu igru. İmam pobede nad svim vodećim rivalima i sad znamo put do tog uspeha. Moramo i fizički i psihički biti spremni za završnicu i budemo kandidati za najviši plasman . Ne bežimo od uloge favorita uz ove dve ekipe koje su sa nama, Mi gledamo samo sebe , našu formu i našu igru,
Najvažnije je da želimo da uzivamo u igri. Prvenstvo je ove godine zanimljivije jer ne vodi se borba protiv dve ekipa nego smo tu i mi , ekipa Novog Pazara. İskreno bih se zahvalio publici koja nas je nosila u teškim trenucima i zajedno smo se izborili za taj treći set.
Na krilima frenetične publike krunisana je odlična igra i ovom povedom su održali korak sa vodećom Vojvodinom u borbi za prvo mesto u Super Ligi.
Za portal ibalkan.net iz Novog Pazara- Tekst i Foto Senad Senko Župljanin
 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net