Recent Posts

Kako izgledaju najseksipilniji muškarci na Balkanu

Ko izgledaju najseksipilniji muškarci na Balkanu

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Magazin” 07. 02. 2017. 18: 52- Ko izgledaju najseksipilniji muškarci na Balkanu. Inteligencija je privlačna ženama koje takve ljude smatraju potencijalnim seksualnim partnerima za razmnožavanje, nadajući se da će i potomstvo biti takvo.

Seksi muškarci obično se predstavljaju kao lik na slici gore- neovisno o godinama, radi se o muškarcu dobrog izgleda, širokog osmijeha… no je li to stvarno tako ako pitamo – žene?

Izgleda da baš i nije, pogotovo ako pogledamo rezultate nekih recentnih istraživanja- primjerice, povezanost između inteligencije i plodnosti dovela je znanstvenike sa Univerzitet u Novom Meksiku predvođene profesorom Geoffreyom Millerom do zaključka da su pametni muškarci ujedno i najseksipilniji.

Naime, prema rezultatima istraživanja, muškarci s visokim kvocijentom inteligencije imaju zdravu spermu, što žene uglavnom ne znaju, no svejedno osjećaju snažnu privlačnost prema inteligentnim muškarcima.

U istraživanju su intenzivni testovi inteligencije podijeljeni testnoj skupini od 400 muškaraca, i apsolutno svi koji su imali vrhunske rezultate bili su ujedno i ponosni vlasnici najkvalitetnije sperme.

Istovremeno, inteligencija je privlačna ženama koje takve ljude smatraju potencijalnim seksualnim partnerima za razmnožavanje, jer im bogatstvo izražavanja, inteligencija, humor i samosvijest daju određenu vrstu sigurnosti da bi i njihovi potomci trebali biti takvi.

Savršen muškarac je ideal koji je teško dostižan, a pripadnici jačeg spola nakon ovog će imati još više problema u svojim naporima da se što više svide ženama, jer karakteristike koje su dale članice portala za upoznavanje Match.com stvarno nije jednostavno ispuniti.

Kad se gleda površnije, savršen muškarac je spoj tri poznate osobe, britanskog nogometaša Davida Beckhama, poznatog po savršenom tijela, njemačkog glumca Michaela Fassbendera koji je slavu, osim glumačkih sposobnostima stekao i veličinom svog penisa, a za lice je zadužen francuska zvijezda Gaspard Ulliel.

No, kad se raščlane sve potrebne karakteristike savršenog muškarca, dolazimo do nevjerojatnog spoja karakteristika raznih europskih nacija. Tako savršen muškarac treba imati njemačku spretnost s novcem, talijanski smisao za modu, francusku ljubaznost i britanski smisao za humor.

Uz to, trebao bi brinuti o svom zdravlju kao Šveđani, a bilo bi dobro i da pleše kao Španjolci. Pa, ako se vidite u toj kombinaciji, blago vama.

Što reći – nemojte zaboraviti na teretanu i osobnu higijenu, no poradite malo na svom umu…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net