Recent Posts

Turska: Jak potres 5,3 stepena Rihterove skale, ima povređenih

Turska: Jak potres 5,3 stepena Rihterove skale, ima povređenih

Izmir, Ayvaluk– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 06. 02. 2017. 12: 12- Turska: Jak potres 5,3 stepena Rihterove skale, ima povređenih. Zemljotres jačine 5,3 stepena, čiji je epicentar bio u Egejskom moru, potresao je jutros u 6 časova i 51 minut tursku obalu.
 
Zemljotres jačine 5,3 stepena Rihterove skale, čiji je epicentar bio u Egejskom moru, zatresao je jutros obalu Turske, saopštio je turski seizmološki centar.
Povređeno je najmanje pet osoba, a kuće su uništene ili oštećene u selima Tasagil, Tuzla, Juari, Džam i Gulpinar.
 
U zemljotresu je oštećeno više kuća u pet sela, a najmanje četiri osobe su povređene, navode mediji pozivajući se na agenciju Anadolija.
 
Zemljotes je pogodio obalu grada Ayvaluka u sjeverozapadnoj provinciji Čanakale, u 06:51 po lokalnom vremenu, navodi seizmološki centar Opservatorije Kandili, čije je sjedište u Istanbulu. Nakon tog zemljotresa usledio je potres jačine 4,9 stepena Rihterove skale.
 
Grčki otok Lezbos rano jutros pogodio je zemljotres jačine 5,3 stepen Rihterove skale. Prema informacijama Atinskog geofizičkog instituta, epicentar zemljotresa bio je u sjevernom dijelu otoka.
 
Zemljotres je pogodio obalu grada Ayvaluka u provinciji Čanakale, u 06.51 časova po lokalnom vremenu, navodi seizmološki centar Opservatorije Kandili, čije je sedište u Istanbulu. Epicentar je bio u Egejskom moru.
Prema informacijama Atinskog geofizičkog instituta, epicentar zemljotresa bio je u severnom delu otoka.Prema informacijama , epicentar zemljotresa bio je u sjevernom dijelu otoka.

Udarna dnevna vijest je da je egejsku obalu Turske zatresao jutros zemljotres jačine 5,3 stepena Rihterove skale.

Turski seizmološki centar saopštio je da je epicentar bio u Egejskom moru. U zemljotresu je oštećeno više kuća u pet sela, a najmanje četiri osobe su poveđene.

Zemljotes je pogodio obalu grada Ayvaluka u sjeverozapadnom okrugu Čanakale, u 06.51 po lokalnom vremenu, navodi seizmološki centar Opservatorije Kandili, čije je sedište u Istanbulu.

Nakon tog zemljotresa usledio je potres jačine 4,9 stepena Rihterove skale.

Za sada nema podataka o eventualnim žrtvama i materijalnoj šteti, prenosi MIA.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net