Recent Posts

Balkan vikend estrada i novi tračevi

Balkan vikend estrada i novi tračevi

Istanbul, Beograd, Sarajevo– objavljeno u kategoriji “Vijesti- ZABAVA- ESTRADA” 03. 12. 2016. 07 : 02 Balkan vikend estrada i novi tračevi…  Emina Jahović je prava srećnica… Novak Đoković, moja Jelena je uvijek tu… Svadba u Dubaiju koje stao na ludi kamen… Sofiji Milošević, Ljajićeva djevojka radi za Trampa…

Emina Jahović je prava srećnica…

Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal su proslavili još jednu godinu ljubavi, a nakon ovog gesta mnoge žene će poželjeti da se nađu na njenom mijestu.

Emina i Mustafa imaju jako lijep brak i svaki dan povod za slavlje, a proslavili su još jednu godišnjiu svoje ljubavi.

Ovih dana, slavni bračni par provodi vrijeme po snijegu, čini se da su srećni i da hladnoća ne predstavlja nikakvu prepreku za uživanje. Međutim, Mustafa je ovaj put pronašao pravi način da obraduje svoju ljepšu polovinu.

Iako se retko kad oglašava na društvenim mrežama, slavni pijevač je postavio jednu sniježnu fotografiju u opisu koje je svojoj dragoj uputio najlepše riječi ljubavi, što je mnoge iznenadilo.

“Jedina svijetlost koja je potrebna mom srcu zauvijek je ovaj osmjeh. Srećna godišnjica, ljubavi”, napisao je Mustafa uz prelijepu Emininu fotografiju.

Emina je pak na svom Instagram profilu postavila snimak mlađeg sina, kojeg forsira da pričaju na maternjem jeziku, što je mali Javuz odbio, ali na beskrajno simpatičan način…

Novak Đoković, moja Jelena je uvijek tu…

Novak Đoković je u razgovoru sa australijanskim medjima biranim riječima opisao odnos sa suprugom Jelenom.

– Uvijek je među nama postojao odnos obostranog poštovanja, podržavanja i obožavanja. Jelena je osoba sa kojom uvijek mogu da razgovaram, bez obzira da li su u pitanju neke divne stvari ili u slučaju da mi je potrebna utjeha, rame za plakanje– iskren je Novak. Sve se desilo kada je Novak Đoković ostao bez krune na Australijan openu…

– Jelena je uvijek tu.

Da mu je Jelena više manje uvijek na pameti Novak je pokazao na još jedan duhovit način. On je na poslednjem treningu pred nastup u 2. kolu Australijan opena družio sa skupljačima loptica, poslije čega je svojoj ženi putem Fejsbuka poručio:

– Amore, mislim da Stefanu neće smetati da povedem nazad kući još drugara? ;)”.

Novak je rekao i da je sin Stefan dijete koje obožava da istražuje okolinu:

– On je radoznao i aktivan kako samo dijete može da bude. Ipak, vodi računa o mami na šta sam jako ponosan.

Novak brani titulu u Melburnu, a ukoliko u tome uspije, postaće igrač sa najviše osvojenih Australijen opena u historiji.

Svadba u Dubaiju koje stao na ludi kamen… 

Velimir Stjepanović, najbolji srpski plivač i dvostruki šampion Evrope, organizovao je proteklog vikenda, građansko venčanje sa dugogodišnjom partnerkom Džesikom Oli.

PORODICA Stjepanović je na najljepši mogući način proslavila Novu godinu.

Naš najbolji plivač Velimir i njegova izabranica Južnoafrikanka Džesika Oli su se i na građanskom venčanju zaklekli na viječnu ljubav.
Podsjetimo, mladi par je sredinom novembra prošle godine imao crkveno venčanje u ruskoj pravosljavnoj crkvi u Dubaiju i od tada žive zajedno. Džesika je nekadašnja plivačica, koja je sada instruktor joge. Oni su nekoliko godina u vezi, a oktobra 2015. Velimir je verio ljubav svog života.

Mladenci će desetak dana provesti na medenom mjesecu, a poslije toga Stjepanović počinje pripreme za SP sredinom jula u Budimpešti.

Sofiji Milošević, Ljajićeva djevojka radi za Trampa…

Prelijepa manekenka Sofija Milošević, djevojka reprezentativca Adema Ljajića, radi za novog predsjednika SAD Donalda Trampa!!!

Sofija je još u avgustu 2015. potpisala ugovor za agenciju “Tramp models”.

“Idem već sledeće nedelje jer sam potpisala ugovor sa agencijom “Tramp models”. Veoma sam uzbuđena zbog toga jer me čekaju nove revije brojnih novih saradnika”, rekla je tada Sofija Milošević.

Donald Tramp u to vrijeme još nije bio kandidat za predsjednika Amerike, bio je “samo” jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, vlasnik nekoliko kompanija i, između ostalog, i uspješne modne agencije. Fotografije Sofije Milošević, ili Sofije Milo, kako glasi njeno umjetničko i profesionalno ime, i dalje se nalaze na sajtu agencije sa svim podacima potrebnim za njen eventualni angažman.

Uz njenu biografiju objavljen je i intervju, u kojem se ističe da “prelijepa Balkanka uživa u Njujorku, voli da čita Dostojevskog i da ju je otkrila bivša manekenka Jelena Ivanović kada je Sofija imala samo 14 godina”.

Interesantno je da je Donaldova supruga Melanija Tramp prije udaje za njega bila model te agencije. Takođe ugovor s “Tramp modelsom” imale su starleta Paris Hilton, supermodel devedesetih Tatjana Patić i glumica Izabela Roselini. Trenutno u Trampovoj modnoj agenciji posao ima oko 100 djevojaka.

Sofija Milošević je živjela u Njujorku, kako je sama rekla, u gradu koji nikad ne spava. Tu je bila u centru modnih dešavanja, ali i blizu agencije u kojoj radi. U poslednje vreme Sofija Milošević ipak više uživa u društvu Adema Ljajića u Milanu i Torinu i sve manje šeta modnim pistama.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net