Recent Posts

Dnevni horoskop za 17. januar 2017

Dnevni horoskop za 17. januar 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 17. 01. 2017. 00: 02- Dnevni horoskop za 17. januar 2017: Rak mora da se menja, Lav sposoban za sve, Vaga ulazi u novi posao, dok Bik postaje veliki praktičar… Ovo je  horoskop za 17.01.2017. godine. Pročitajte što zvijezde proriču za vaš znak horoskopa za 17. januar 2017. godine.

OVAN

Važno je da imate poslovni cilj, ali jos važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspješnu realizaciju. Djelimična rješenja vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču vašu nesigurnost. Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje pretjeruje u svojim očekivanim zahtjevima ili koristi pogrešne izgovore. Čuvajte se povrede.

BIK

U skladu sa prethodnim iskustvom sada mijenjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju. Lako mijenjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umijete vješto da se prilagodite. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmjeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja. Najbolje se osjećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće umije da vas iznenadi. Na sreću nema razloga da brinete. Dobro se osjećate.

RAK

Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke, učinite sve što je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima. Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namjera, čak i po cijenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cijenu koju ne treba zanemariti. Loša cirkulacija.

LAV

Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rješenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli. Zahtjevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Djelujete vrlo uporno. Potreban vam je odmor.

DJEVICA

Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan utjecaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savjet, postoje rješenja koja iziskuju novi kompromis. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcionise na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Hronične tegobe.

VAGA

Ne želite da neko mijenja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima, spoj dobre intuicije i analitičke procjene donosi novi uspjeh. Umijete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije primjetno negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava. Bolovi u mišićima.

ŠKORPIJA

Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću djelujete vrlo ubjedljivo i zavodljivo. Svjesno koristite svoj šarm u pravoj mjeri. Posjetite stomatologa.

STRIJELAC

Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspjeha. Zadovoljstvo koje osjećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomjeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu. Zdravlje vam je dobro.

JARAC

U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvjesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspjeha ili šireg odjeka medju saradnicima. Izbjegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promjenama u mišljenju. Teško je slijediti vaš ritam kada se zanesete. Moguće alergije.

VODOLIJA

Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u procjeni dobre poslovne prilike koja vam se nudi. Teško vas je razuvjeriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumjevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje. Neraspoloženi ste.

RIBE

Vješto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspjeh je na vašoj strani, do god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad vam je teško da pretpostavite različita mišljenja. Odlično se osjećate.

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net