Recent Posts

Dnevni horoskop za 15. januar 2017

Dnevni horoskop za 15. januar 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 15. 01. 2017. 00: 02- Dnevni horoskop za 15. januar 2017.  Ovnu bitan novac, Bik plaši saradnike, Blizanci uspješni, Rak pretjeruje, Lav ulazi u romansu, Djevica uživa, Vaga nervozna, Škorpija pakuje kofere, Strijelac i Jarac nemaju probleme, Vodolija usamljena, a Ribe se zaljubljuju. Pročitajte što zvijezde proriču za vaš znak horoskopa za  15.01.2017. godine.

OVAN

Opet ista priča. Kad bolje razmislite, sve se vrti oko para. Pretjerujete, ali ćete se zaista naći u situaciji koja zahtjeva više novca.

Mjesec vam daje snagu ali i pretjerivanje u zahtjevima. Partner razumije vaše stavove ali..Zdravlje dosta dobro.

BIK

Budite fini. Umijete da budete loše volje. Saradnici vas se plaše. Čitajte horoskop, pronaćićete neki vrijedan savjet da ublažite svoju energiju ljubomore. To će pomoći kako vama, tako i osobi pored Vas. Kako kad. Iz sata u sat varira vam raspoloženje.

BLIZANCI

Ulazite u dobar posao sa zemljama zapada. Bilo bi dobro da nekog kontaktirate mejlom. Nemate sreću da budete u isto vrijeme i zaljubljeni i dobar posao da imate. To je tako. Strpite se, doći će neki bolji dan. Smanjite dozu cigareta, jer su pluća slaba tačka organizma.

RAK

Ne brinite tuđu brigu. Preterujete. Gubite od svoje snage i moći. Kada ćete to da shvatite i vidite. Pokušavate da se dokažete kroz rad voljenoj osobi. Nije to toliko interesantno ali može da bude od koristi. Mogući problem sa lučenjem insulina, pad šećera u krvi.

LAV

Ne bi trebalo da vam ponestane samopouzdanje. Morate da budete sigurni u ono što želite. Kako imate puno kombinacija, tako je veća šansa da se u tome izgubite. Poklonite pažnju jednom Raku koji vas čeka dugo. Isplatiće vam se. Pazite i čuvajte se prehlade , može se desiti problemi sa bubrezima i nadutosti nogu.

DJEVICA

Dobro se osjećate u drštvu sa vatrenim znakovima, posebno jednim Ovnom koji pokušava da vam dokaže da je najbolji saradnik. Sa prijateljima provodite slobodne trenutke. Oni vam pomažu da zaboravite probleme neuspješnih ljubavnih veza. Slaba tačka organizma je digestivni trakt.

VAGA

Razmišljate o promjeni zanimanja. Umjetnički ste orijentisani. To je pravi put za Vas. Pokrenite se. Shvatate da ovako više ne može, ali ne znate šta biste. Mislite da imate vremena, da nije povoljan trenutak da sada raskidate. Pomalo ste nervozni ali ništa opasno.

ŠKORPIJA

Putovanje je izgledno. Pošto se radi o jako primamljivom i lijepom putu, dobro se osjećate. Mada vas zanima dobra zarada. Mislite da možete u vezu sa Lavom. Nekako vas taj znak najviše privlači. Jedino sa njim postižete nivo strasti koje želite. Zdravlje je dobro.

STRIJELAC

Radite one stvari koje vas motivišu. Sve ostalo ostavljate za drugi put. Pošto je novac na prvom mjestu, ukoliko budete bili dobro plaćeni, bavićete se čak i stvarima koje ne volite. Izbegavajte svađe kad nešto krene pogrešnim putem. Uskoro ulazite u bolji period. Bez većih problema.

JARAC

Dobro se osjećate, posebno kada razmišljate o poslu i novitetima koji su pred vama. Imate saradnike koju su veoma operativan tim, a vama, takvi ljudi odgovaraju. Emotivno ste blizu jedne zanimljive veze sa mlađim partnerom. Oni u braku moraju da paze na nevjerstvo partnera. Zdravlje vam je dobro.

VODOLIJA

Tražite nove saradnike, nove poslove koji mogu da se realizuju u realan život. Niko nema ono što Vi imate a to je osjećaj za dobar posao. Osjećaj usamljenosti. Ne mora da bude tako ali Vi ponekad volite da budete žrtva. Čuvajte zdravlje. Niste pažljivi prema sebi.

RIBE

Sve aktivnosti baziraju se na poštenju i iskrenosti. Ukoliko primjetite da se okolina ne ponaša po tom principu, rastužite se. Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog sazvežđa Rak ili Škorpija. Ne trošite se bespotrebno – psihološki.

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net