Recent Posts

Beograd: napadnut teško povrijeđen snimatelj AA Nihad Ibrahimkadić

Beograd: napadnut teško povrijeđen snimatelj AA Nihad Ibrahimkadić

Beograd, Istanbul:– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 05. 01. 2017. 08: 52 Napadnut i teško povrijeđen snimatelj Nihad Ibrahimkadić.

Za sada neidentifikovani napadači Ibrahimkadića su napali s leđa, a prilikom niti nakon napada nisu govorili i nisu odnijeli predmete od vrijednosti.

Snimatelj Anadolu Agency Ibrahimkadić je u napadu zadobio teže tjelesne povrede, a nakon napada pronašli su ga i u transportu na Vojnomedicinsku akademiju Beograd asistirali pripadnici žandarmerije.

Snimatelj agencije Anadolija Nihad Ibrahimkadić napadnut je rano jutros u blizini Železničke stanice u Beogradu, javlja Anadolija.

Snimatelj Ibrahimkadić je u napadu zadobio teže telesne povrede, a nakon napada pronašli su ga i u transportu na Vojnomedicinsku akademiju Beograd asistirali pripadnici Žandarmerije. Ibrahimkadić je trenutno smešten na Odeljenju za intenzivnu negu.

Zasad neidentifikovani napadači Ibrahimkadića napali su s leđa, a tokom napada nisu govorili niti su odneli predmete od vrednosti. Snimatelj Anadolije napadnut je u ranim jutarnjim satima po povratku iz Bosne i Hercegovine, gde je boravio na novogodišnjem odmoru.

Anadolu Agency (AA) najoštrije osuđuje napad na svog zaposlenog i poziva sve nadležne službe u Srbiji da što pre rasvetle ovaj slučaj. Nihad Ibrahimkadić u Srbiji je kao snimatelj Anadolije angažovan od 2012. godine.

O napadu na snimatelja AA obaviještena je Ambasada BiH u Srbiji te Ambasada Republike Turske, kao i nadležni organi Republike Srbije.

Anadolu Agency (AA) najoštrije osuđuje napad na svog uposlenika i poziva sve nadležne službe u Srbiji da što prije rasvijetle ovaj slučaj.

 

Zasad neidentifikovani napadači Ibrahimkadića su napali s leđa, a prilikom niti nakon napada nisu govorili i nisu odnijeli predmete od vrijednosti. Uposlenik AA je napadnut u ranim jutarnjim satima po povratku iz Bosne i Hercegovine gdje je boravio na novogodišnjem dopustu.

Nihad Ibrahimkadić u Srbiji je kao snimatelj AA angažovan od 2012. godine.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net