Recent Posts

USPEŠNO ORANIZOVANA MANIFESTACIJA PROGLEŠENJA SPORTISTE GODINE GRADA NOVOG PAZARA

USPEŠNO ORANIZOVANA MANIFESTACIJA PROGLEŠENJA SPORTISTE GODINE GRADA NOVOG PAZARA

Večeras je u Novom Pazaru održano proglašenje SPORTISTE GODINE za 2016. godinu . Manifestaciju proglašenja je  odlično organizovao Sportski Savez Novi Pazar tako da je Kulturni Centar večeras bio prepun pa jedan broj posetilaca morao biti smešten na balkonu samog centra.

Sama manifestacija je počela intoniranjem sportske himne grada Novog Pazara. Nakon toga se prisutnima obratio direktor Sportskog Saveza Emir Mehmedović, koji je pozdravio sve sportiste i prisutne u sali. Zatim su pročitana sva imena sportskih nada Pazarskog sporta kojima su dodeljene diplome.

Prve nagrade su dodeljene sportistima koji su u 2016 godini ostvarili IZNADPROSEČNE REZULTATE. Nagrade su dobili: Hamad Medjedović, Admir Kolašinac, Nadia Smailbegović, Fatma Idrizović i Elzan Bibić.

Zatim su dodeljene nagrade za Jesenjeg prvaka   ŽOK Novi Pazar, Odred izvidjača „Sandžak“ i Emir Koca.

Nagradu za ulazak u Viši rang takmičenja dobili su FK Jošanica i Rukometni klub Novi Pazar.

Specijalne plakete dodeljene su Šerifi Preljević i Safiji Muratović.

Dobitnici  Specijalnih Priznanja su Muzafer Čepeljac(Vicešampion sveta u Bodi Bildingu), Sedad Bukvić (Vicešampion Evrope u Lou Kiku) i  Esad Došljak-Bole (Evropski rekorder u Drak Reisu).

Za najboljeg sportskog radnika godine nagradu je dobio Dr. Haris Harčinović -Kajakaški klub Stari grad.

Trener godine u 2016 je Husein Dupljak.

Posebni pehar je dodeljen Profi box šampionu Muameru Hukiću kao i  Olimpijcima Ameli Terzić, Rifatu Zilkiću i Asmiru Kolašinacu.

Dobitnik nagrade „Abdulah Duce Gegić“ uručena je Feridu  Ćosović legendi novopazarskog rukometa.

Priznanje za Najbolju sportsku ekipu u 2016 pripala je  OK Novi Pazar.

Za najbolje sportiste grada Novog Pazara u 2016 godini proglašeni su   Saida Bukvić i Irfan Hamzagić. Nagrade najboljoj ekipi i sportistima uručio je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Gradonačelnik se zahvalio svim dobitnicima priznanja i ponovio da su grad i gradska uprava ponosni na njih i sve ostale sportiste koji uspešno prezentuju naš grad širom sveta. Na kraju poželeo je svima mnogo zdravlja, sreće i  uspeha u Novu 2017 godini.

Nakon ceremonije i dodela plaketa i nagrada  folklornog ansambla „Isa beg“ je prigodnim programom uveličao celu manifestaciju.

Manifestacija proglašenja najboljih sportista grada Novog Pazara u organizaciji Sportskog Saveza je bila maksimalna.Kompletna slika je bila fantastična. Potpun doživljaj je bio tokom dodele istih jer su prilikom dodela u pozadini išli  video snimci svih nagrađenih sportista.

Ovu manifestaciju su upotpunili i plesna grupa  STREET DANCE i vokalni solista Almedin Varošanin.

 

U okviru  manifestacije najboljih sportista grada Novog Pazara već tradicionalno  uz proglašenje postavljena je i  izložba SPORTSKE FOTOGRAFIJE Senada Senka Župljanina.

Nakon završetka zvaničnog dela svi prisutni su pozvani na koktel u foajeu Kulturnog Centra.

Za portal ibalkan.net iz Novog Pazara- Tekst i Foto Senad Senko Župljanin

 

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net