Recent Posts

Izbor najboljih u novopazarskom sportu za 2016. godinu

Izbor najboljih u novopazarskom sportu za 2016. godinu

Sportski savez Novog Pazara i ove godine tradicionalno organizuje Izbor najboljih u novopazarskom sportu za 2016. godinu.

U godini koja je bila sjajna za novopazarske sportiste, godini kada je prvi naš sportista u istoriji učestvovao na Olimpijskim igrama, godina velikih pojedinačnih i kolektivnih sportskih rezultata,izabraćemo najboljeg sportistu, sportistkinju, najbolju sportsku ekipu, trenera, sportskog radnika, podijelićemo veliki broj priznanja zaslužnim aktivistima i sportskim radnicima, dodijelićemo priznanje za životno djelo u sportu plaketu „Abdulah Duce Gegić“ , nagrade ekipama Jesenjim prvacima u svojim ligama, specijalnim plaketama nagradićemo naše Olimpijce Amelu Terzić i Rifata Zilkića ali i obilježiti treću Olimpijadu najuspješnijeg Sandžačkog sportiste svih vremena Asmira Kolašinca, podijelićemo nagrade sportskim nadama kao i posebne plakete za najuspešnije mlade sportiste u godini na izmaku.

U kulturno zabavnom dijelu manifestacije nastupiće Almedin Varošanin, Snežana Vušović te plesna grupa „Street dens“ te najmladji članovi folklornog ansambla „Isa –beg“.

U petak 30. Decembra u Sali Kulturnog centra u Novom Pazaru sa početkom u 19 časova nagradićemo najbolje u novopazarskom sportu za 2016. Godinu.Dodjite i budite dio ove velike manifestacije i praznika novopazarskog sporta.

PODSETIĆEMO I NA IZBOR NAJBOLJIH U NOVOPAZARSKOM SPORTU 2015.

Atletičarka Amela Terzić i automobilista Esad Došljak proglašeni su večeras za najbolje sportiste Novog Pazara u 2015. godini, po izboru Sportskog saveza tog grada.

Amela Terzić osvojila je ove godine evropsku titulu u konkurenciji mladjih seniorki na 1.500 metara, bila je treća u tom uzrastu na šampionatu kontinenta u krosu, uz državne rekorde i olimpijske norme na 800 i 1.500 metara.

Za portal ibalkan.net iz Novog Pazara- Tekst i Foto Senad Senko Župljanin

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net