Recent Posts

Ubijena poznata glumica i kaskaderka na Božić

Ubijena poznata glumica i kaskaderka na Božić

 

Washington– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus” 29 . 12. 2016. 07: 22- Ubijena poznata glumica i kaskaderka na Božić. Triša Mekkoli nestala je na Božić, nakon čega je njena porodica pozvala policiju. Željela da je ode na porodičnu večeru, a završila je tragično: Poznata glumica je ubijena na Božić

Njena tragedija je dirnula sve, a njen poslednji status na društvenim mrežama je rasplakao mnoge poznate ličnosti. Na dan Božića još jedna zvijezda nas je napustila. Naime, ona je napisala da je krenula na Božićnu večeru, na koju, nažalost, nije stigla.

Glumica i kaskaderka Tricia McCauley (46) pronađena je mrtva u svom automobilu. U filmu “Step Up” mijenjala je glavnu glumicu Jennu Dewan Tatum.

Tricia je nestala na Božić, a obitelj je brzo je alarmirala policiju. Njezino tijelo pronađeno je u utorak, a policija je uhitila muškarca koji je po Washingtonu vozio njezin automobil. Još u utorak je policija na Twitteru objavila fotografiju nestale glumice i registraciju njezina automobila, kako bi je uspjeli locirati.

Tricia je nakon filmskog hita iz 2006. godine postala instruktorica joge. Milionski dnevnici pišu kako je njena obitelj alarmirala policiju nakon što se Tricia nije pojavila na večeri za Božić te je propustila let koji je rezervirala za ponedjeljak, kada je trebala krenuti u posjet obitelji. Glumičin brat Brian na Facebooku je zamolio pomoć u potrazi.

Postoji sumnja da ju je ubio muškarac koji je želio ukrasti njen automobil, no policija to još uvijek nije potvrdila.

Uhićeni muškarac je prije ubojstva navodno opljačkao trgovinu i napao zaposlenike. Trenutno je u pritvoru, a policiji je rekao kako nije poznavao Triciju.

U nedjelju oko 16:30 glumica je objavila na Facebooku da je na putu za božićnu večeru, na koju nikad nije stigla.

Njen brat Brian na Facebooku je objavio da mu je sestra pronađena mrtva. “Tricia je mrtva, našli su tijelo. Hvala vam svima na pomoći, podršci i ljubavi. Njenoj obitelji iz Washingtona, znam da vas je smatrala svojom obitelji, hvala vam što ste bili uz nju sve ove godine. Budite jedni drugima utjeha”, napisao je Brian.

U potrazi za popularnom glumicom, policija se potrudila da na bilo koji način dođe do podataka, te su se njena fotografija i njeni podaci našli i na njihovom zvaničnom profilu.

Glumica je najpoznatija po filmu “Uhvati ritam” u kome je menjala Džena Devan Tejtum, suprugu Čeninga Tejtuma, a nakon tog filmskog hita iz 2006. godine postala je instruktorka joge.

Ovo je samo još jedno u nizu odlaska poznatih ličnosti za samo nedjelju dana, te su nas tokom prethodna tri dana napustili pjevač Džordž Majkl, holivudska diva Keri Fišer, komičar Riki Haris i diva francuskog glumišta Klod Žensak.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net