Recent Posts

Balkan vikend tračevi (koliko zvijezde zarade za NG)

Balkan vikend tračevi- koliko zvijezde zarade za NG

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- ZABAVA” 24 . 12. 2016. 07: 52- Balkan vikend tračevi- koliko zvijezde zarade za NG… Melina i Haris Džinović: muž kuha, supruga se goji… Nataša Bekvalac: Želim još djece… Saša Popović pobjesneo: Izbaciću te iz Granda… O NE: Počinju Parovi…

Koliko zvijezde zarade za NG…

Ljepo je biti estradna zvijezda. Kada već toliko ljudi želi da plati da vas slušaju…

Evo piše se koliko će zaraditi za Novu godinu. Dara Bubamara, Nataša Bekvalac i Aleksandra Prijović nastupiće u Beogradu, a njihovi honorari su od 15.000 do 25.000 eura.

Nešto veće honorare dobiće Željko Joksimović i Zdravko Čolić. Tako će Željko, koji nastupa na Trgu ispred Starog grada u Budvi, otići bogatiji već 1. januara za 50.000 eura, dok će Čola, koji pjeva Novosađanima, dobiti desetak hiljada više.

Prvi nastup nakon kraće pauze, zbog porođaja, Seka Aleksić će u najluđoj noći imati na Kopaoniku. Šuška se da je za ovaj nastup dobila oko 30.000 eura…

O NE: Počinju Parovi…

Nova sezona Parova počinje 25. decembra. Juhu, sigurno se i vi neviđeno radujete. A biće tu i novih faca izgleda.

“Ideja je da se ova sezona “Parova” fokusira na djecu poznatih ličnosti, i skoro je izvesno da će u rijaliti ući Goca Božinovska sa svojim sinom Mirkom Šijanom, jer, kako se priča, pjevačica na ovaj način želi da ga odvoji od ulice”.

U vili u Zemunu ćemo videti i Vesnu Rivas i njenog sina Petra, a da sve bude žestoko potrudiće se prekaljene veteranke Ružica Veljković, koja je pobjedila u prethodnoj sezoni, kao i nezaobilazna Maca Diskrecija.

I dalje je neizvesno da li će tu biti i glavna zvijezda– Zmaj od Šipova… pa kako bez njega???

Melina i Haris Džinović: muž kuha, supruga se goji… 

Dizajnerka i supruga folk pjevača Harisa Džinovića priznaje da slatko pojede sve što njen suprug spremi u kuhinji…

Melina i Haris Džinović Novu godinu će proslaviti na Zlatiboru, gdje pjevač i nastupa. Ona će ga bodriti iz publike, što čini za svaku Novu godinu.

– To su uvijek radni dani kada smo zajedno. Ipak, nismo mi u muci da nemamo slobodno vrijeme, to se uvijek nađe. Nismo u rudniku 365 dana, nije to tako strašno. Hari radi dva puta nedeljno. Za druženje sa prijateljima i za naša putovanja uvijek imamo vremena- kaže Melina i otkriva da u slobodno vrijeme Haris voli da kuha:

– Fantastično nam je, ove godine smo se svi popravili! Hari je odustao od klope na vrijeme, pa je i skinuo kilograme. Ja nisam, pa se i dalje patim! Od januara ću da regulišem sve- priznaje Melina, koja je na jednu gradsku žurku gdje smo je sreli došla u haljini do poda.

– Nisam navikla da nosim duge haljine… Jesam uvijek našminkana, ali uglavnom nosim haljine do ispod kolena.

Međutim, kada zatvori vrata svog doma…

– U trenerci sam, kao sav normalan svjet.

A o željama za 2017. godinu Melina kaže:

– Previše želja sam u 2016. ostvarila. Ovo je bila perfektna godina. Ni trenutak ne bih zaboravila…

Nataša Bekvalac: Želim još djece

Izuzetno uspješna godina je iza Nataše Bekvalac- izdala je album pod nazivom “Original”, glumila je u mjuziklu “Tajna Crne ruke”, nastupila na Paradi ponosa i uživala s ćerkom i mužem.

Imali smo priliku da razgovaramo s pjevačicom u klubu “Gotik” u kojem će nastupiti za doček Nove godine…

Koji trenutak iz prethodne godine bi izdvojila kao najbolji, a koji kao najgori?

“Teško mi je da se sjetim kao iz topa, ali svakako ovi koji su bili loši ja inače imam osobinu da ne volim da pothranjujem tu vrstu emocije i da ne pothranjujem tugu. A, trudim se da radim što više stvari koje donose dobro. Generalno je bila dobra godina!”

Da li imaš neke novogodišnje odluke?

“Nemam ni planove, ni odluke, zato što me to kalupi i frustrira me. Prosto živim život u ovom trenutku i trudim se da budem najviše srećna što mogu da budem u svakom trenutku.”

Nataša ima ćerku Hanu iz braka s bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinoviće, pa smo je pitali da li razmišlja o tome da se opet oproba u “ulozi” mame?

“Svakako, želela bih još dece.”

Saša Popović pobjesnio: Izbaciću te iz Granda

Milica Pavlović uspjela je da razbjesni direktora Sašu Popovića, koji je bio prinuđen da joj poruči da napusti emisiju!

Pjevačica je na snimanje „Zvezde Granda specijal“ došla sređena u fulu, a kako je snimala dvije emisije, morala je da se presvlači. Međutim, pauza od petnaestak minuta Milici nije bila dovoljna da promjeni garderobu i da se našminka, pa se zadržala više od pola sata. Kako su se ostali pjevači već okupili u studiju, Popović je naredio organizatorima da pozovu i Milicu da siđe. Kad su mu rekli da je pjevačica tražila još desetak minuta da dovrši šminkanje, on je poludiooo…

– Ej, idi reci joj da siđe dole ili neka se čisti iz emisije! Kaži da sam ja tako rekao- vikao je Popović pred svima.

U roku od dva minuta Pavlovićeva je uletjela u studio i smestila se u fotelju. Izgleda da je Sale svima u „Grandu“ strah i trepet, pa moraju da slušaju njegova naređenja. Naravno, Milica mu ovo nije uzela za zlo pošto je očigledno shvatila da je pogrešila. Snimanje emisije proteklo je odlično, svi su bili raspoloženi i veseli, kao da se ništa nije dogodilo. Prije nego što je otišla kući, mlada zvijezda se sa svima uredno pozdravila, pa i sa strogim direktorom Popovićem…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net