Recent Posts

Dnevni horoskop za četvrtak 22.12.2016

 

Dnevni horoskop za četvrtak 22.12.2016.

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 22. 12. 2016. 00: 02- Dnevni horoskop za 22. decambar: Pročitajte današnji Horoskop na regionalnom portalu http://iBalkan.net i isplanirajte sebi dan…

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za  četvrtak 22. decembar 2016:  Ovan brine, Bik ulaže, Blizanci rade, Rak se povlači u sebe, Djevica u gužvi, Vaga vaga, Škorpiji dobar dan, Strijelac promašuje cilj, Jarac nervozan, Vodolija umorna, a Ribe ćute. Ovo je horoskop za četvrtak  22.12.2016. godine.

Ovan

Susret sa jednom osobom možda nije ispunio sva Vaša očekivanja, ali sačuvajte prisebnost duha. Preostaje Vam da razmislite o nekom alternativnom rješenju ili da prihvatite ideju koju predlažu bliski saradnici. Za sada ne uspjevate u potpunosti da ostvarite svoje emotivne namjere. Stalo Vam je da budete u nečijem društvu, ali čini Vam se da sve češće nailazite na izvesne znake odbijanja. Sugestija: Izbjegavajte stresne situacije i zatražite dobar savjet na pravom mjestu

Bik

Nemojte se zavaravati da je istina sve ono što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak. Neko može da Vas iznenaditi na pomalo ružan način ili bez objašnjenja za svoje postupke. Djelujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu u pokušaju da dokažete ispravnost svojih stavova. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga.

Blizanci

Prihvatite novu ideju ili zadatak koji predlažu Vaši saradnici. Nalazite se u kreativnoj fazi i imate dovoljno energije. Zajednički uspjeh predstavlja najbolji vid reklame u raznim poslovnim susretima. Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra pomalo zaljubljenim pogledom i sa toplim osmjehom na usnama. Bez obzira na dileme i razne okolnosti kroz koje prolazite, sačuvajte prave vrjednosti. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Rak

Djelujete opterećeno različitim obavezama, tako da Vam nedostaju diplomatski maniri u susretu sa saradnicima. Svoj poslovno-finansijski status možete da promjeniti na bolje, pod uslovom da Vas zaštiti jedna uticajna osoba. Razmislite na koji način treba da prevazidjete porodične nesporazume koji počinju da Vas opterećuju. Raduje Vas osmjeh zadovoljstva koji vidite na partnerovom licu. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Lav

Ukoliko Vas iritira nečije skoro rigidno ponašanje ili prisustvo u poslovnom okruženju, izbegavajte direktan susret sa tom osobom. Previše arogancije sa Vaše strane može dodatno da iskomplikuje zajednički dogovor u poslovnoj saradnji. Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje koju očekujete, tako da osjećate izvjesnu nelagodnost ili sumnjičavost prema bliskoj osobi. Optimizam uvijek pomaže. Sugestija: Izbjegavajte takmičarske situacije ili rivalstvo.

Djevica

Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uvjeri u svoje dobre namjere, ali Vama je jasno da stvari izgledaju neuvjerljivo i drugačije od onoga što Vam se predočava. Potrebno je da razumijete nečiju emotivnu slabost ili nemogućnost da ispuni Vaša očekivanja. Ne budite suviše strogi, postoji mogućnostda ne vidite kompletnu sliku svih dešavanja. Sugestija: Potrudite se da uljepšate svoje raspoloženje.

Vaga

Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savjet. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, može da Vam dočara samo ona osoba koja dobro poznaje Vaš ukus ili emotivne afinitete. Dobro se dobrim vraća, ako to pravilno prepoznajete. Sugestija: Važno je da zračite pozitivnom energijom.

Škorpija

Ne treba da očekujete značajne promjene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Bez obzira na svoje emotivno stanje, ne možete ignorisati nečije prisustvo. Obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba, situacija može biti mnogo bolja nego što ste mislili na početku. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strijelac

Ako Vam je stalo da sačuvate lično dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtjevima ili novim izazovima. Izbjegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko svojim ponašanjem podstiče Vašu emotivnu patnju ili nezadovoljstvo koje osjećate. Sugestija: Izbjegavajte nepotrebna uzbudjenja, prijaće Vam relaksacija.

Jarac

Djelujete nepovjerljivo prema saradnicima, potrebne su Vam nove informacije kako biste razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum može da stvori dodatne probleme, stoga budite oprezniji kome ili šta obećavate. Nema razloga da se olako poigravate sa nečijim osjećanjima. Razmislite dobro, jer sve što činite ostavlja »izvjesni trag« u zajedničkom životu. Makar taj trag bio neprimjetan. Sugestija: Važno je da izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Vodolija

Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem ili odgovorima koje dobijate od svojih saradnika, razmislite na koji način treba da obnovite poslovni dijalog. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ništa ne rješavate. Nema razloga da se previše protivite partnerovim željama, prije ili kasnije neko će popustiti. Pokažite više razumjevanja, najviše zarad zajedničkog mira i uvažavanja. Sugestija: Važno je da pravilno kontrolišete svoju sujetu, ne budite brzopleti.

Ribe

Pretjerujete u svojim zahtjevima i u potrebi da se uplićete u nečije planove. Budite uzdržani i na negativne komentare, nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu u svojoj okolini. Partner želi da Vam izadje u susret ali moguće je da ima pogrešnu procjenu, jer ne razumije dobro sve Vaše namjere. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom. Sugestija: Važno je da kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net