Recent Posts

Znakovi horoskopa koji vladaju planetom

Znakovi horoskopa koji vladaju planetom

Istanbul- objavljeno u kategoriji “Vijesti- Zabava” 18. 12. 2016. 19: 32- Znakovi horoskopa koji vladaju planetom. Sudeći prema aktuelnim dešavanjima samo nekoliko horoskopskih znakova ima snage da vlada planetom.

Donald Tramp je rođen 14. juna 1946. godine u 10:54. On je govornik i veoma snalažljiv u verbalnom nadmetanju tako da vrlo lahko može da nadmudri svakog protivnika. On je je veoma kontraverzna javna ličnost koja je izgleda rođena da vlada i pobjeđuje. Izraženi znak Blizanaca ima moćnost da vrati stari ugled američkim novinskim kućama ali i da vrati stari sjaj američkoj automobilskoj industriji.

Ima optimizam, uspjeh, pobjedničko držanje i osvajačku harizmu.

“Osim što je njegov Ascendnet na 29 stepenu Lava (stepen predsjednika) i vladar njegovog Ascendenta, Sunce, nalazi se u 10 polju što je treći pokazatelj za visoka dostignuća, možda i do mjesta predsjednika SAD. Znači, ukoliko ga njegovi neprijatelji ne pošalju dva metra ispod zemlje, narod Amerike će ga poslati u Bijelu kuću, na mjesto predsjednika SAD- a. Mada, i tada bi bio sklon napadima i atentatima. Naime, Donald Tramp ima oštar jezik kojim sječe svoje neprijatelje, a oni sigurno neće sjedeti skrštenih ruku nakon javnih prozivki.” Predviđali su astrolozi još prije nego što je došao na čelo SAD-a.

Donald Tramp će uvijek  biti svijestan svojih zasluga i mjesta na kojem sjedi, te će se uvijek ponašati u skladu sa tim. Ponekad ćemo vidjeti i pretjerivanje u tom sjaju i blještavilu koje će biti na ivici kiča i pretjerivanja. On je šoumen koji stoji na pozornici i on živi za aplauz.

Ako to horoskop kaže za prvog čovjeka SAD-a, šta kaže za prvog čovjeka Rusije? Odnosno, šta za planetu znači činjenica da je najveći broj državnika u horoskopu Škorpija?

Ovo su lideri u čak 22 države, a među njima je premijer Australije Toni Abbot i iranski predsjednik Hasan Ruhani. Ekipu mogla bi da pojača i kandidatkinja za predsjednicu SAD Hilary Clinton koja je također Škorpija.
 
Ribe vladaju u 15 država. U tom znaku su predsjednici Turske, Monaka i Islanda. Riba u horoskopu je i premijer Srbije Aleksandar Vučić.
 
Zanimljivo je da je Milorad Dodik također Riba u horoskopu…
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović rođendan slavi pretposlednjeg dana u aprilu, a rođena je u znaku Bika. U tom su znaku rođeni i Sadam Husein, ali i 13 sadašnjih predsjednika država među kojima su oni iz Iraka, Finske, Švajcarske i Kanade…
Prvi čovjek SAD-a Barack Obama je rođen u znaku Lava. On je jedan od 18 liderskih Lavova među kojima je i francuski predsednik Francois Hollande…
U predsjedničkim foteljama sjedi i 18 Strijelaca, među kojima je bio i Winston Churchil…
 
Slijede ih u stopu Blizanci koji su na čelu 17 država, a rođendane tada među ostalima slave čelnici Bosne i Hercegovine, Mađarske, Bugarske i Ukrajine…
 
Rakovi su na vlasti u 16 država svijeta, a među njima su Njemačka, Kina, Ujedinjeni Arapski Emirati…
Bakir Izetbegović je također rođen u znaku Raka…
 
Gandhi je, pak, bio Vaga, a u istom znaku rođeni su lideri Velike Britanije, Češke, Estonije…
 
Najmanje je vjerovatno da će u predsjedničku fotelju sjesti oni rođeni u znaku Djevice, jer su one na vlasti trenutno u tek 12 država među kojima je i sirijski predsjednik Bashar al- Asad, te čelnici Slovenije, Makedonije, Japana i Rusije…
 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net