Recent Posts

Članica beogradskih „mula“uhapšena zbog šverca narkotika iz Srbije u Dubai

Članica beogradskih „mula“uhapšena zbog šverca narkotika iz Srbije u Dubai

Beograd– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 18. 12. 2016. 09: 32- Članica beogradskih „mula“uhapšena zbog šverca narkotika iz Srbije u Dubai. Nina Prlja (24), članica grupe beogradskih „mula“, uhapšena je sa dilerima zbog švercovanja narkotika iz Srbije u Dubai. Takozvane mule drogu skrivaju u telesnim šupljinama ili ih gutaju i švercuju u želucu, da bi ih po dolasku na destinaciju izbacile iz organizma.

Mlada Nina izgleda baš kao sve „poštene starlete“, svi silikoni su joj uredno poređani po tijelu, ali je prosto teško povjerovati da je toliko rizikovala i svoje zdravlje i svoju mladost za lahku zaradu, odnosno- mogla je da umre od te droge koju je prenosila u želucu ili da bude stavljena iza rešetaka u cvijetu mladosti samo zato što nije htijela da studira.

Među njenim prijateljima su, gle čuda, brojni poznati, pa se u tom finom društvu mogu videti pjevačica Kaja Ostojić, bivša mis Dajana Trifunović, starleta Nataša Šavija i drugi.

Nekako bi bilo nemoguće da oni nisu znali čime se ova „mula“ bavi, jer je sudeći po društvenim mrežama bila poznata samo kao djevojka koja izlazi po klubovima i često putuje u Dubai.

Da se ja pitam, policija bi trebalo da pretraži šupljine i svih njenih prijatelja.

Nakon ovakvog slučaja, starlete će nastaviti da tvrde da su poštene i da se ne bave prostitucijom i drugim nezakonitim radnjama.

To što je dosta devojaka iz njihovog društva uhapšeno zbog prodavanja tjela i švercovanja narkotika je prosta slučajnost. One će i dalje tvrditi da sama činjenica što su poznate silikonke donosi hljeb na njihov sto.

Ma koliko se pravile fine, svi znaju šta djevojke od silikona rade po hotelima i jahtama, dok njihove vršnjakinje sa fakultetima trunu na birou samo zato što ih je otac naučio poštenju.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net