Recent Posts

Biševac-nema mesta panici, situacija je pod kontrolom

Gradonačelnik na licu mesta “Moje dete pohađa Gimnaziju, nema mesta panici!“Ovde sam u svojstvu gradonačelnika ali i u svojstvu najvažnije životne uloge, uloge roditelja, jer moje dete pohađa ovu školu. Zabrinutost je normalna i treba je razumeti ali panici nema mesta jer su zaista sve mere u cilju rešavanja ovog problema preduzete”.

Biševac-nema mesta panici, situacija je pod kontrolom

Gradonačelnik Nihat Biševac obišao je Gimnaziju u Novom Pazaru, u kojoj se u poslednjih dana po nalogu Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u cilju deratizacije i dezinfekcije od tuberkuloze, ne odvija nastava.

Prvi čovek grada istakao je da nastava počinje sledeće nedelje i da nema mesta panici, iako je kako je rekao neohodno javnost upoznati sa činjenicama. Virusom tuberkuloze zaraženo je 16 učenika.

“Ovde sam u svojstvu gradonačelnika ali i u svojstvu najvažnije životne uloge, uloge roditelja, jer moje dete pohađa ovu školu. Zabrinutost je normalna i treba je razumeti ali panici nema mesta jer su zaista sve mere u cilju rešavanja ovog problema preduzete”.

Gradonačelnik Nihat Biševac pojasnio da su u tom smislu angažovane sve relevantne zdravstvene i druge ustanove, od Zavoda za javno zdravlje, Republičke komisije za borbu protiv tuberkuloze, instituta “Batut” i da treba očekivati pozitivan ishod.

Odeljenje za informisanje grada Novog Pazara-Jasmina Kruševljanin Bondžuković i  Senad Senko Župljanin

 

http://ibalkan.net/

 

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net