Recent Posts

Pretučen direktor hirurgije

Pretučen direktor hirurgije

hronika_0BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- REGION” 27. 11. 2016. 01: 02- Pretučen direktor hirurgije. Na uglu Vladetine i Ulice kraljice Marije, nakon nesporazuma oko reda ispred kioska, nepoznati muškarac je rukama zadalo više udaraca u glavu Tomislavu Ranđeloviću (63), direktoru Klinike urgentne hirurgije KC Srbije, saznaje “Blic”.

Policija je večeras uhapsila N.B. (43) osumnjičenog da je u centru Beograda, ispred kioska brze hrane fizički napao lJekara Kliničkog centra Srbije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, efikasnom akcijom, uhapsili su izvršioca napada, saopštio je večeras MUP.

Kako se navodi, zbog sumnje da je počinio krivično dijelo nasilničko ponašanje, osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

blic-nepoznati-napadac-u-centru-beograda-udario-poznatog-hirurgaKako su ranije javili pojedini beogradski mediji, incident se dogodio oko 13 sati na uglu Vladetine i Ulice kraljice Marije, nakon nesporazuma oko reda ispred kioska, a napadač se nakon toga udaljio.

Kiosk ispred koga je napadnut direktor Klinike urgentne hirurgije Kliničkog centra Srbije Tomislav Ranđelović je obezbeđen video nadzorom.

tomislav-randelovic-hirurgija-klinicki-centar-direktor-lekar-foto-printscr-1480174148-1044163Do incidenta je došlo danas oko 12.30 danas ispred trafike unedaleko od doma prof. dr Ranđelović.

– Komšija Ranđelović je prišao trafici i htio je da pita nešto prodavačicu. Taj čovjek je bio ispred njega na redu, kupovao novine, i počeo je da viče na doktora. Vjerovatno je mislio da hoće preko reda da kupi nešto. Onda je počeo da ga udara rukama po glavi, i samo je otišao- priča jedna od očevidaca nemilog događaja.

Kako kažu očevici, dr Ranđelović je odmah pozvao policiju, koja je napravila zapisnik. Srećom, nije zadobio teške povrede.

Nepoznati napadač se nakon obračuna udaljio, ali se pretpostvlja da je cio incident zabelježio video nadzor kioska.. .

Policija radi na rasvetljavanju ovog nemilog slučaja.

hitna-pomoc-stefan-stojanovic-44

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net