Recent Posts

Učiteljica (24) ostala trudnela sa učenikom (13), čeka je 30 GODINA ROBIJE

Učiteljica (24) ostala trudnela sa učenikom (13), čeka je 30 GODINA ROBIJE

1024x1024-3Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- GLOBUS” 26. 11. 2016. 00: 02- Učiteljica (24) ostala trudnela sa učenikom (13), čeka je 30 GODINA ROBIJE. Aleksandrija Vera (24), nastavnica engleskog jezika u jednoj srednjoj školi u Teksasu priznala je da je bila u seksualnoj vezi sa svojim trinaestogodišnjim đakom, ali tvrdi da su bili zaljubljeni jedno u drugo i da su imali podršku njegovih roditelja. Ipak, učiteljicu očekuje suđenje za zlostavljanje i potencijalna višedecenijska kazna.

29f96d9f00000578-3139526-image-m-4_1435266700203Aleksandrija Vera (24) punih devet mjeseci održavala je gotovo svakodnevne seksualne odnose sa svojim učenikom (13). Istraga je počela početkom godine, nakon anonimne dojave direktoru škole.

Vera je uhapšena u junu, a na saslušanju je policiji je priznala vezu sa svojim učenikom i rekla da su se zaljubili jedno u drugo nakon dopisivanja na Instagramu. Navodno, upoznali su se tokom ljetnje škole, a zbližili naredne školske godine.

Prema njenim riječima, dječakova porodica je znala za njihovu vezu i podržavala ih je, a kako je rekla na saslušanju prije nekoliko mjeseci, bili su “jako uzbuđeni i puni podrške” kada su im u januaru ove godine saopštili da je trudna. Priznala je da je abortirala u februaru, nakon što je Služba za zaštitu djece prvi put ispitivala po prijavi direktora. Vera je inače samohrana majka i već ima četvorogodišnje djete.

vera1Vera je pred sudom je izjavila da to nije bila seksualna veza, već ljubav, a istražitelji su utvrdili da je tokom veze, Vera svojim komšijama dječaka predstavljala kao brata. Oni tvrde da je dječak često bio u njenom stanu i da nije bila rijetkost i da prespava.

Dječak, koji sada ima 14 godina, priznao je vezu. Trenutno se nalazi u hraniteljskoj porodici i tamo će, prema odluci suda, ostati od avgusta sledeće godine.

Nakon hapšenja u julu, Vera je uz nanogicu i kauciju od 100.000 dolara puštena da na slobodi čeka suđenje. Pema prvoj optužnici bila je optužena za višestruko zlostavljanje djeteta, što je prema tamošnjim zakonima kažnjivo maksimalnom kaznom doživotnog zatvora. Priznanjem krivice njena kazna mogla bi da bude 30 godina, prenosi “Houston Chronicle”.

Izricanje kazne zakazano je za januar sledeće godine.

core_thumbnail_list

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net