Recent Posts

Balkan, vikend tračevi…

Balkan, vikend tračevi…

ozge-ulusoyIstanbul, Beograd, Sarajevo– objavljeno u kategoriji “Vijesti- ZABAVA- ESTRADA” 26. 11. 2016. 09 : 02 Balkan, vikend tračevi… Opet estradni rat: Karleuša isprovocirala Viki… Goca Tržan oštro odgovorila hejterima… Marije Šerifović: Pitajte Jugoslava da li smo Elena i ja u vezi…

jelena-karlusa-viki-miljkovic-foto-damir-dervisagic-1451895909-817313

Opet estradni rat: Karleuša isprovocirala Viki…

Vječite rivalke Jelena Karleuša i Viki Miljković redovno se upuštaju u debatu a nakon riječi koje razmjene, mnogima ne bude prijatno…

Još jedna epizoda muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” nije prošla bez skandala jer su se vječite rivalke Jelena Karleuša i Viki Miljković opet upustile u debatu. Mala od skandala iskoristila je priliku, dok je komentarisala kandidatkinju, da oplete po Viki.

– Osjetio se nalet smora u vazduhu dok si ti pjevala. Viki inače odlično pjeva, ali energije nema, a ti si me svojom energijom podsetila na nju. Ranije je bilo potrebno samo da dobro pjevaš da bi postigao uspjeh, dok je danas, u vrjeme interneta i društvenih mreža, to mnogo teže. Potrebno je da imaš energiju, a tebi fali iks faktor, ne boriš se i ne kidaš na sceni- rekla je Karleuša kandidatkinji.
 Karleuša se zatim direktno obratila koleginici:

– U 21. vijeku pjevanje je vrlo bitno i vodi se kao jedini faktor uspjeha, ali se sa pojavom interneta i društvenih mreža lestvica malo podigla. Danas, osim dobrog pjevanja, moraš i dobro da izgledaš, da si upakovan kako treba.

Karleušine opaske nisu ostavile Miljkovićevu ravnodušnom, te je pjevačica uzvratila verbalni udarac.

jelena-karleusa-viki-miljkovic– Neko dobro pjeva, a neko mora da skače da bi bio primjećen. Ja sam se uvijek borila za uspjeh kvalitetnim vokalom i svojim hitovima. Ne znam gdje si ti imala prilike da me čuješ uživo da pjevam, pa da možeš da kažeš da mi nedostaje energija? Naša najveća zvjezda je Ceca Ražnatović, ona nije skakala po bini, već je samo pjevala da bi postigla uspjeh, isto kao i Dragana Mirković- poručila joj je Viki, a JK ju je prekinula:

– Dragana Mirković i Lepa Brena ne samo da su skakale po sceni, već su snimale filmove i nevjerovatno igrale. One su bile ispred svog vremena i ulagale su u sebe, snimale filmove i imale zahtjevne koreografije i skakale po bini- pravdala se Karleuša, a u odbranu joj je stao i Saša Popović.

– Ne da su jahale po bini, već su pravile haos- ubacio je direktor “Granda” opasku na svoj račun kada ga je prije više decenija Lepa Brena uzjahala na sceni.

Nešto kasnije, prethodno vidno izrevoltirana uvredama, Viki je na ironičan način prozvala Karleušu:

– Ti toliko pucaš od inteligencije da je to naširoko poznato. A što si tek obrazovana…
13279_346337010_n140836

Goca Tržan oštro odgovorila hejterima…

Pop pjevačica Goca Tržan se uopšte ne opterećuje svojim fizičkim izgledom, ali je rešila da se oštro obračuna sa svima onima koji je prozivaju za kilažu.

Goca Tržan često je imala oscilacije u kilaži, ali nikada nije dozvoljavala da je tuđe zamjerke pogode.
Međutim pjevačica je sada riješila da se obračuna sa svim hejterima koji ostavljaju negativne komentare na račun nečijeg fizičkog izgleda.
Goca je odbrusila svim dušebrižnicima koji se bave njenim izgledom. Naime, pjevačica smatra da su pojedini korsnici društvenih mreža prešli svaku mijeru kada je u pitanju komentarisanje tuđeg izgleda, pa se tako oglasila na Tviteru
Goca je oštro odgovorila dušebrižnicima na svom tviteru:

– Nećete smršati tako što ćete po tuđim instagramima komentarisati nečiju figuru,kilažu ili izgled, AMAN!

d_sktkqturbxy82mtgxmmzhymfmnmi3njvmnzezoge4yjrlmjljmwqxms5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga
 Marije Šerifović: Pitajte Jugoslava da li smo Elena i ja u vezi…

Ljubavni život Marije Šerifović i njene afere sa dizajnerkom Elenom Karić, ćerkom Verice Rakočević, koja je udata za Jugoslava Karića, uzburkao je javnost, a njih dvije se do sada nisu oglašavale o ovom pitanju.

Marija je poput pravog diplomate izbjegla da odgovori na pitanje o aferi.

Naime, novinari su je sreli ispred Veterinarskog fakulteta, gde je dovela svog kućnog ljubimca na operaciju, i na svoj način odgovorila je na pitanje o aferi sa Elenom.

marija-serifovic-elena-kolaz“Neću ni sad reći ono što do sad nikome nisam pričala. Ne mogu da vam pomognem, izvinite. Uopšte ne planiram da se oglašavam u vezi sa tim. Idite pitajte Jugoslava, pošto se on oglasio. Ne vrijedi da pokušavate i da trošite vrijeme, hladno je, bolje je idite. Vi ste baš optimisti ako ste mislili da ću progovoriti“, poručila je Marija.

Podsjetimo, kao bomba odjeknula je informacija o ljubavnoj aferi Marije i Elene, a njih dvije se nisu oglašavale. Međutim, Jugoslav, sin Dragomira Karića, je rekao da ih napadaju jer su uspješni i kulturni.

jugoslav-elena-1Jugoslav je u poruci prokomentarisao situaciju u kojoj se našla Elena, sa kojom je u braku punih 12 godina.

“Što je čovjek uspješniji, finiji, kulturniji, ljepši, više smeta nekima… Zato sam vam i rekao, kada imate nešto ozbiljno, ili lijepo, ili dobro, ili neku humanitarnu akciju, tu sam. Za svaki komentar ili pomoć smo dostupni, kao što smo i do sada bili, samo što o tome niti govorimo niti pišemo, jer to radimo zato što jednostavno želimo i možemo”, kazao je Jugoslav i nastavio:

“A sve ostalo? Neka pišu šta hoće, mi ćemo svojim djelima i ponašanjem dokazati suprotno. Uostalom, oni koji nas znaju su svestni toga”, završava Jugoslav!!!

20176_346586749_elena-karic-marija-serifovic-verica-rakocevic-foto-kurir-1478472178-1029151

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net