Recent Posts

Instruktorka Teodora je živa, i dalje je u teškom stanju!

Instruktorka Teodora je živa, i dalje je u teškom stanju!

teodora-kacanski-fotofacebook-1479688854-1039915-1Novi Sad– objavljeno u kategoriji “Vijesti- REGION” 23. 11. 2016. 06: 52- Instruktorka Teodora je živa, i dalje je u teškom stanju! Teodora Kaćanski nije umrla kako su javili pojedini mediji, rečeno je u Kliničkom centru “Vojvodina”

Novosađanka Teodora Kaćanski (30), teško povređena u subotu u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep, nije podlegla povredama.

– Teodora je i dalje u teškom stanju i bori se za život. Ne znam ko širi dezinformacije o njenoj smrti, rekla je Jelena Jurišin, portparol KCV.

teodora-kPrema najnovijim informacijama izvora bliskih istrazi do kojih je “Alo!” došao, Teodora se kobnog popodneva kada je upucana dovezla sa momkom Nenadom Stevićem do zgrade u Somborskoj broj 8, u kojoj su živeli.

Nenad je izašao iz auta i otišao u zgradu vjerovatno da uzme nešto iz stana, a Teodora je ostala da preparkira njegov džip “rendž rover”.

Dok je manevrisala autom pokušavajući da stane uz ivičnjak, iz žbunja je izleteo nepoznati mladić, ka njoj ispalio pet hitaca i pobjegao između zgrada u Bulevaru patrijarha Pavla, odakle mu se gubi svaki trag.

teodora-kacanski-nenad-stevic-fotofacebook-1479688949-1039917Nesrećna Teodora uspjela je nekako da preko suvozačkog mijesta izađe iz auta i krene ka ulazu, ali se poslije nekoliko metara srušila na asfalt, gdje su je nakon alarmiranja komšija policija i Hitna pomoć zatekli u lokvi krvi.

Podsjetimo, u javnosti se spekuliše da je Teodora upucana kao opomena zbog neraščišćenih računa njenom momku Nenadu, koji je odranije poznat policiji zbog navodnog reketiranja i prikrivanja krivičnih dijela.

Ispituje se i da li eventualno postoji razlog, zbog kojeg bi neko želio da likvidira dievojku, saznajemo nezvanično. Vjerovatnoća je i da je ispaljivanjem hitaca u Teodoru Kaćanski, neko želio da zastraši njenog momka, koji iza sebe ima oko 15 krivičnih prijava, uglavnom, zbog imovinskih dijela, džeparenja i prikrivanja.

Nemili događaj u Vardarskoj ulici podsetio je na identične scene od februara 2015. u Sremskoj Kamenici i Novom Sadu, kada su egzekutori pucali iz skrovišta. U sačekuši u Karađorđevoj ulici, u Sremskoj kamenici, nepoznati napadač je izrešetao Ivanu Bogićević (33) iz Ledinaca, suprugu Ljube Bogićevića, koga je policija sumnjičila da diluje drogu. Policija i dalje radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

lz1ktkqturbxy8znzyyztfjy2m5n2y5othhmti4ytfindyzyty4ntg5os5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga-2

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net