Recent Posts

Fitnes instruktorka upucana, dok je parkirala “rendž rover”

Fitnes instruktorka upucana, dok je parkirla “rendž rover”

12851-stop-policijaNovi Sad– objavljeno u kategoriji “Vijesti- GLOBUS” 22. 11. 2016. 08: 52-Novi Sad: fitnes instruktorka upucana, dok je parkirala “rendž rover”. Teodora Kaćanski (30), fitnes instruktorka iz Novog Sada upucana je dok je preparkiravala “rendž rover” koji pripada njenom dečku Nenadu Steviću.

Kako “Blic” saznaje iz izvora bliskih istrazi, Teodora se kobnog popodneva kada je upucana dovezla sa momkom do zgrade u Somborskoj broj 8 u kojoj su živjeli. Nenad je izašao iz kola i otišao u zgradu a Teodora je ostala da preparkira auto, kada ju je napadač, koji se vjerovatno krio i sve to video, upucao sa pet hitaca.

19_1000x0-1Teodora je dalje je u teškom stanju i nalazi se na aparatima pod stalnim ljekarskim nadzorom u jedinici intenzivne nege novosadskog Urgentnog centra. Lekari ne žele da daju bilo kakve prognoze u vezi sa njenim zdravljem jer je zadobila veoma opasne povrede vrata i stomaka, a upucana je i u ruku i nogu.

Podsjetimo, još uvijek nepoznati napadač izleteo je iz žbunja i ka Teodoriispalio pet hitaca iz pištolja i nakon toga pješke pobjegao ka Bulevaru Patrijarha Pavla gdje mu se gubi svaki trag.
 
Prijatelji ranjene djevojke kažu da su ostali šokirani nakon što su čuli šta se dogodilo.
 
uenktkqturbxy8xmjcxnjuxnty3njgxyzm4mzq1ztnmn2mzotuzymvhms5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwgaDarinka Korovljev, direktorica ’’Livada’’ centra gde je Teodora radila kao instruktorka fitnesa za nju ima samo riječi hvale.
 
– Teodora je divna osoba i veliki profesionalac. Kada smo čuli šta se desilo bili smo u šoku. Tek smo sada saznali ko joj je bio momak i ona se uopšte nije uklapala u takav milje. Ostaje nam jedino da se pomolimo da se oporavi i da bude dobro– priča nam i dalje potrešena Korovljeva.
 
Mogućnost da je napadač očekivao Stevića iz džipa i da je greškom upucao Teodoru, shodno rekonstrukciji događaja, gotovo svi isključuju. Stević je inače u tom trenutku bio u njihovom stanu u zgradi.
 
Nesrećnu Teodoru napadač je pogodio sa pet hitaca u vrat, stomak, ruku i nogu i lekari se i dalje bore za njen život.
lz1ktkqturbxy8znzyyztfjy2m5n2y5othhmti4ytfindyzyty4ntg5os5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga-2
http://iBalkan.net

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net