Recent Posts

Šta niste znali o Trampu i njegovoj čuvenoj frizuri

Šta niste znali o Trampu i njegovoj čuvenoj frizuri

donald-trump-i-dont-wear-toupee-its-my-hair-i-swearNew York– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus- Zabava” 17. 11, 2016. 08: 00- Šta niste znali o Trampovoj čuvenoj frizuri. Bivša frizerka novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trampa objelodanila je do sada nepoznate detalje o njegovoj čuvenoj frizuri.

Ejmi Leš (52) otkriva da Tramp izbjegava profesionalne stiliste i da o njegovoj frizuri brinu on sam i članovi njegove porodice.

Boju njegove kose je opisala kao “katastrofu” i tvrdi da Tramp koristi ogromne količine laka da bi napravio frizuru po kojoj je prepoznatljiv i koja uvijek isto stoji bez obzira na vremenske uslove.
article-2677994-1f56cece00000578-356_636x382Ejmi, koja je sarađivala s Trampom u prvim sezonama rijaliti serije “Pripravnik” (The Apprentice USA), opovrgla je glasine da on nosi tupe ili da je presađivao kosu.

– Ima zaista dugu kosu i začešljava je unazad. Radi to sam. Kosa je njegova i nema umetke- istakla je Ejmi.

Ona je opisala svoje prve utiske o njegovoj frizuri:

things-look-like-donald-trumps-hilarious-hair-style– Kada sam je pogledala od pozadi, odmah sam vidjela da ga nije šišao frizer. Frizura je bila jeziva, samo ravno ošišana- kaže.

Ejmi je imala primedbe i na neujednačenu boju. Korijen je bio svježe ofarban, ali krajevi i donji slojevi kose nisu, zbog čega je zaključila da su ga farbale žena ili ćerka.

Ona otkriva da je na snimanja dolazio sa “sređenom” frizurom, a da je ona bila zadužena za njegov izgled.

donald-trump-hair-main– Pokazala bih mu šta želim da popravim, a on bi to onda obično uradio sam. Ja bih ga očešljala pozadi, a on bi malo sredio kosu sa strane. Sve je bilo fiksirano i natapirano. Kada bih dodirnula kosu češljem, ona bi se vratila u prvobitni položaj- otkriva frizerka.

Stilistkinja kaže da je zabrinjava njegova frizura, koju nije mijenjao od 1980-tih godina i koja, prema njenom mišljenju, odražava osobine koje bi mogle biti problematične u njegovoj političkoj karijeri.

– Ne sviđa mi se što se plaši promjene- izjavila je.

Donald Tramp poslednjih mijeseci uzburkava javnost svojim izjavama, ali je i pored svih stvari koje je izgovorio pitanje njegove kose najzanimljivije je svakako bilo i glasačima republikanskog kandidata.

Republican presidential candidate Donald Trump is surrounded by media as he arrives to a fund raising event at a golf course in the Bronx borough of New York, Monday, July 6, 2015. (AP Photo/Seth Wenig)

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net