Recent Posts

Beograd: LOTO skandal, šestica nestala, pa se pojavila

Beograd: LOTO skandal, šestica nestala, pa se pojavila

01-paracinBeograd– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Zanimljivosti” 16. 11, 2016. 09: 20-LOTO skandal ponovo, šestica nestala, pa se pojavila, prekid trajao četiri minuta. Poslednje izvlačenje u 91. kolu igre na sreću Loto, kod mnogih je izazvalo sumnju u regularnost ove nagradne igre.

Da li je ovo dokaz da je “LOTO” u Srbiji NAMJEŠTEN.

Sve to zbog prethodnog skandala kada su gledaoci vidjeli prikazan suprotan broj od onoga na izvučenoj loptici.

01-loto-2Izvlačenje u 91. kolu igre na sreću Loto, kod mnogih je izazvalo sumnju u regularnost ove nagradne igre. Naime, nakon što su svi brojevi izvučeni iz bubnja, grafici je trebalo više od četiri minuta da te brojeve ispiše na ekranu.

Naime, baš kada je iz bubnja iskočila sedma loptica sa brojem nastala je pauza prije konačnog prikaza izvučenih sedam brojeva.

Nakon višeminutnih konsultacija sa režijom, prvi čovjek Komisije za izvlačenje brojeva Ljubomir Škorić je rekao da je sve u redu i da su izvučene dvije šestice. Izvučeni su brojevi 1, 3, 8, 21, 25, 30, 36...

loto-preview_compressedSve vrijeme dok se čekalo rešenje problema, Škorić se izvinjavao zbog greške, a izvinjenje je svim igračima LOTO nagradne igre upućeno i nakon što je grafika ispisala brojeve.

Podsećamo, prije samo godinu dana izbio je skandal u 59. kolu igre na sreću Loto kada su gledaoci u direktnom prenosu videli kako na ekranu izlazi broj koji još nije izvučen iz bubnja.

– Došlo je samo do prekida u računaru. Nakon što je resetovan, dobili smo grafički prikaz nezvaničnog izveštaja i nastavili smo sa daljim izvlačenjem. To se retko dešava, ali nije neuobičajna situacija. Nema riječi ni o kakvoj nepravilnosti- rekao je Ljubomir Škorić iz Komisije za izvlačenje brojeva.

To su videli i gledaoci kada je nakon višeminutnih konsultacija sa režijom, Škorić rekao da je sve u redu i da su izvučene dve šestice, izvinjavajući se publici. Izvučeni su brojevi a to nije donijelo sedmicu, ali su zato srećni dobitnici šestice dobili po 1.160.793 dinara.

Kod mnogih je izazvalo sumnju u regularnost ove nagradne igre, što su bespoštedno komentarisali na društevnim mrežama.

0001loto-02_620x0

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net