Recent Posts

Tramp i Vic koji prepričava planeta

Tramp i Vic koji prepričava planeta

hrc_trump_71477009690Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Magazin, Zabava” 15. 11, 2016. 10: 20- Vic o Trampu osvojio internet: Cijeli svijet ga prepričava. Novi stari vic ovih dana osvojio planetu.

Avion će se srušiti. U njemu su četiri putnika, ali samo su tri padobrana. Prvi putnik kaže: “Ja sam Stef Kari, najbolji NBA igrač. Moja ekipa i milioni fanova ne bi mogli bez mene, ne mogu da umrem.” Uzme on prvi paket i skoči iz aviona.

960Drugi putnik, Donald Trump, kaže: “Ja sam novi predsednik najmoćnije države na svetu i najpametniji predsednik u američkoj istoriji, pa moji ljudi ne žele da umrem. Uzme on drugi paket i skoči iz aviona.

Treći putnik, Papa, kaže četvrtom, 10-godišnjem školarcu: “Sinko, ja sam star i nemam u sebi još puno godina, ti imaš život ispred sebe i ja ću se žrtvovati i ostaviti ti zadnji padobran.”

“U redu je”, kaže dečak, “Ima padobran i za vas – najpametniji američki predsednik je uzeo moju školsku torbu.”

Iako je vic star (neki će se verojatno setiti verzija s Titom, Tuđmanom…), nova verzija s Trampom na društvenim mrežama vrlo brzo postala je veliki hit.

tranp

Vic u čijoj su glavnoj ulozi bili nekada i Tito i Tuđman a ovog puta je novoizabrani predsjednik Amerike Donald Tramp, hit je na društvenim mrežama…
11oxv3nte6x6htwegtjhepr5dm58uzxz-large

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net