Recent Posts

Istanbul, show program Zlatana Ibrahimovića sudci mu sve praštali

Istanbul, show  program Zlatana Ibrahimovića, sudci mu sve praštali

ibrahimovic-fenerbahce-800x450Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- SPORT- Zanimljivosti” 04. 11. 2016- 10: 05.: Istanbul, show program Zlatana Ibrahimovića  a sudac mu sve praštao. Meč je sudio Milorad Mažić, koji je imao zanimljivu situaciju u finišu prvog poluvremena, kada je smirivao Zlatana Ibrahimovića, a nervozni ZLATAN ga skoro odgurnuo. Ipak, sudija, vjerovatno i zbog autoriteta Ibrahimovića, nije mu dao karton.

Zlatan Ibrahimović je nervozno ušao u duel protiv Fenerbahčea u Istanbulu, a ni sam ne zna kako u 40. minutu nije zaradio bar žuti karton.

sp-ibrahimovic-fener_620x0Ibra bi, ipak, mogao da bude kažnjen na osnovu TV snimka, jer je tokom meča hvatao za vrat defanzivca domaćina Simona Kjera i vikao mu na uho.

Najbolji sudija na prostoru ex.yu i jedan od cenjeninih u UEFA, Milorad Mažić, dopustio je asu Mančester Junajteda previše u pomenutom minutu.

Ibra je u duelu namerno udario Simona Kjera. Kada se Danac pobunio, Šveđanin ga je uhvatio za vrat. Brzo je uskočio Mažić da bi razdvojio zaraćene strane, a usled pokušaja da odvoji Zlatana, dobio je drsko sklanjanje ruke i prek pogled kontroverznog napadača.

zlatan-ibrahimovic-geliyor-7914521Turski mediji i navijači žestoko su opleli po srpskom arbitru. Najše mu zameraju što Ibrahimoviću nije dao karton. Smatraju da je bilo za crveni, a pogotovo za žuti.

” Da li moguće da divljak Ibrahimović zbog ovoga nije isključen” – naslovi su koji dominiraju u medijima uz sliku Ibrahimovića dok davi Kjera. Čudna odluka jer bi neko manje poznatno ime u svetskom fudbalu verovatno već tada moralo u svlačionicu.

1511144Upravo to Turci najviše i zameraju Miloradu mažiću, odnosno zašto Ibrahimoviću nije dao karton. Smatraju da je bilo za crveni, a pogotovo za žuti.

Čudna odluka kada se uzme u obzir da je Zlatan rukama krenuo i na srpskog sudiju, odnosno da ih je odgurnuo kada je Mažić krenuo da ga razvadi od Danca

Fudbaleri Fenerbahčea savladali su Mančester Junajted sa 2:1 (1:0) u utakmici 4. kola A grupe Lige Evrope i dodatno zakomplikovali situaciju menadžeru Žozeu Murinju.

73872025b1c4991f0662

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net