Recent Posts

Predstava „DAME BIRAJU“, pozorišni hit regiona na turneji

Predstava „DAME BIRAJU“, pozorišni hit regiona na turneji

dame-biraju-e1468751758806Sarajevo, Beograd– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Kultura- Region” 03. 11. 2016- 17: 05. Predstava „DAME BIRAJU“: je pozorišni hit regiona. Jedna od najgledanijh i najzabavnijih predstava u regionu „Dame biraju“, Alteatra iz Sarajeva, u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako riješe svoje egzistencijalne i druge probleme, imaće svoju premijeru u Beogradu, u četvrtak, 17.11. u Domu sindikata, sa početkom u 20 časova.

amp_8354-635x300Petorica mladića, bez posla i novca, vide rešenje svojih problema u oglasu za posao stripera u noćnom klubu. Zato ovi nevešti erotski plesači odlučuju da uz pomoć zgodne instruktorke plesa, nauče komplikovane koreografije i dobiju posao. Uz muku plesnih koraka, glavni junaci otvoreno pričaju i o svojim strahovima, problemima sa ženama, traženju i gubitku posla, potencije, nade. Na kraju, ovi zgodni i uporni momci skidaju i plesne korake i garderobu, dovodeći atmosferu do usijanja.

dame-birajuPametan humor, izvanredne plesne tačke i sjajna muzika, te neobičan striptiz, tako se u najkraćem može opisati predstava Dame biraju za koju su karte danima unaprijed rasprodate, gdje god da gostuje. Da li će dame u Srbiji, pored ovacija, momke ispratiti i bacanjem grudnjaka i drugih dijelova odjeće na scenu, što je u dosadašnjim gostovanjima bio čest slučaj, ostaje da se vidi. Sve je moguće kad Dame biraju.

U predstavi igraju:

Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Dalibor Brkić dok se u ulozi instruktorke plesa smenjuju Amila Terzimehić i Nancy Abdel Sakhi…

Režija: Admir Glamočak

index-30Publika će predstavu, pored Beograda, moći da vidi i Paraćinu, Zrenjaninu, Lazarevcu, Rumi i Vršcu…

Do gole kože:

Tekst predstave Dame biraju urađen je po motivima čuvenog teksta Ladies’ night, koji su napisali Anthony McCarten&Stephen Sinclair i koji se već više decenija s uspjehom igra širom sveta, na preko 20 jezika.

Po ovom tekstu 1998. godine snimljen je i čuveni britanski film Do gole kože(The Full Monty), koji je bio veliki hit na Balkanu i u svijetu.

dame-biraju-fb-vizual

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net