Recent Posts

Dodik ruska pesnica, udario na Vučića i Đukanovića

Dodik ruska pesnica, udario na Vučića i Đukanovića…

photo-photo_enovine_archive_14-dodik_kampanja_03_u_h_813716567Beograd- Banja Luka objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 01. 11. 2016- 08: 05.: Dodik ruska pesnica, udario na Vučića i Đukanovića. Možda je počelo samo odmjeravanje snaga Aleksandra Vučića i Milorada Dodika. Još uvijek je to u početnoj fazi i protivnici lagano udaraju jedan drugog.

Dodik je na čelu Proruskih snaga. Vučić i Milo Đukanović su oglašeni neprijateljima.

Beogradski Fantom je stavio Dodika na led, nisu se sreli/čuli/vidjeli ima gotovo mjesec dana, a sada je Dodik uzvratio jednim snažnim udarcem ispod pojasa.

dodik-iputin-1411040045-570405Prije nego je udario Vučića ispod pojasa, Dodik je odbio prihvati nametanog mu premijera u liku Miloša Stevanovića.

Dodik je podržao Željku Cvijanović i ta priča je do daljnjeg završena. Stevanović je lošu vijest o ostanku Cvijanovićeve saznao na sopstvenoj svadbi, ali bitno je da ima sreće u ljubavi, za premijera nikad nije kasno.

Nakon toga i najave Dodikovog besmislenog devetodnevnog puta u Kinu, uslijedio je udarac ispod pojasa, koji je Vučić dobio samo dan nakon što je u blizini kuće njegovih roditelja pronađen arsenal oružja.

Tako je Dodikov niski udarac postao još niži. Prenizak u situaciji vrlo vrlo opasnoj po Vučića, jer ko god se “igrao” sa oružjem, nije imao dobre namjere.

tan2016-9-9_133116627_0-620x350RTRS je objavila vijest da Vladimir Beba Popović, nekadašnji blizak saradnik Zorana Đinđića, a sada direktor Instituta za javnu politiku iz Beograda priprema napad na Dodika (i Emira Kusturicu) koji bi, kako se iz vijesti može zaključiti, mogao biti epskih razmjera.

Nema dileme da su “prvi ljudi Srbije i Crne Gore” Aleksandar Vučić i Milo Đukanović i nema dileme da RTRS najavljuje njihov obračun sa Dodikom, dok je Beba izvođač radova.

Nema dileme da je RTRS objavila da je Republika Srpska “u ratu” sa Srbijom i Crnom Gorom i da će tek rata biti.

dikic8Vrlo je interesantan tok vijesti o napadu Vučića i Đukanović preko Popovića na Dodika: RTRS je objavio vijest pozivajući se na Srnu.

A, Srna je objavila vijest pozivajući se na portal srpska. ru.

Međutim, kada uđete na portal srpska.ru, na njemu nema te vijesti. Kada u njjhov pretraživač ukucate- Vladimir Beba Popović- ne izbaci ništa, kao što ništa ne izbaci ni na riječi Sergej Milovanović, analitičar.

Ipak, kada na portalu srpska.ru kliknete na njihovu facebook stranicu, otvori se stranica Kosovo- front.ru, na kojoj je linkovan tekst o Bebi Popoviću. Tekst je objavljen na portalu princip.me, koji je crnogorski.

milorad-dodik-foto-zorana-jevtic-1458510550-868207Portal srpska.ru izrazito je proruski, Vučića smatraju američkim čovjekom, ruskim neprijateljem i srpskim izdajnikom. Slično je i na FB stranici, dok je na crnogorskom portalu glavni neprijatelj Đukanović.

Beba Popović se često stavlja u poziciju glavnog propagandiste Mila Đukanovića. Beba Popović nekada je bio veoma blizak Miloradu Dodiku, a veliki broj Dodikovih najbližih saradnika poltronisao mu je do ogavnosti.

Nemamo pojma ko je Sergej Milovanović “regionalni analitičar iz Banjaluke”, ali taj, ako postoji, nije ni bitan. Bitno je da je ruska propagandna mašinerija stavila Dodika na čelom proruskih snaga u regionu kojeg napadaju Vučić i Đukanović.

Srpski rusofili Vučića otvoreno nazivaju Izdajnikom, a oni bliski Dodiku tvrde da će “Dodik stati na čelo proruskih snaga protiv izdajnika Vučića! I pobijediti”!.

Nepunu godinu kasnije, srpski rusofili i dalje ponavljaju istu mantru, ubjeđeniji nego lani u Dodikovu pobjedu nad Vučićem. I, kako kažu, Vučićevu izdaju.

Karte na Tribinama su sve skuplje.

hrvati1

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net