Recent Posts

Nikad gori tračevi i skandali kao ove nedelje

Nikad gori tračevi i skandali kao ove nedelje

ksenija-bujisic-01Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Zabava” 29. 10, 2016- 09: 05.: Nikad gori tračevi i skandali kao ove nedelje: Brega o Kusti…šta joj mama misli o Milošu Teodosiću… Nikolija o porođaju… Ksenija Bujišić pokazala sve od sebe…

765-430-4622cec58eff8ac270757df17360ee21Brega o Kusti…

Goran Bregović se osvrnuo i na prekid prijateljstva sa svojim kumom, Emirom Kusturicom…

“Kusta kad me pljuje zna čak biti nekad i duhovit. Ja mu želim dobro. Ne znam da li on meni želi dobro, ali ja njemu želim. Bio mi je kum na venčanju, i ja ne mogu da se dovedem u stanje da javno za kuma kažem nešto loše mada bi možda mogao to uraditi i bolje od njega.”

Ali morao je malo da mu spusti.

“Ja bih volio da je on i sada napravio dobar film. Pretpostavljam da mu i oni koji ga ne vole žele da je to dobar film. Jer svi bi volieli da on napokon napravi dobar film.”

Evo šta joj mama misli o Milošu Teodosiću…

ceca-anastasija-milos-foto-dragan-kadic-1477314319-1019455Možda niste čuli ali izgleda da su u šemi Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić, kapiten košarkaške reprezentacije. Srbi su naravno oduševljeni i očekuju prinovu kojoj bi trebalo ustupiti presto zemlje čim prije.

A mama ceca otkriva šta misli o novom malo starijem dečku svoje 18- godišnje ćerke.

“Njegovi sportski rezultati govore da je on sportski genije, da je on ponos kao i Nole i želim da mu čestitam na tome što je najbolji igrač Evrope, a što se nas tiče i svijeta”, rekla je Ceca.

“To što se po medijima piše da Anastasija nije krenula sa mnom u London jer joj je Teo zabranio nema veze sa istinom. To su takve neistine i budalaštine da sve to prelazi u naučnu fantastiku”.

Dakle nije zabranio, sve ok…

mc-sajsi-severina-karleusaSajsi MC propala…

Sajsi MC je prvo snimila duet sa Severinom. Što smo joj oprostili pošto je ideja možda i bila kul. Možda…

Ali sad je možda ipak malo zastranila. Ima duet sa Savom Perovićem. Nikad čuli za njega ali izgleda da se proslavio u Zvezdama Granda.

Eto te Vam te pjesmice…

135353_lsft9530_ffNikolija o porođaju…

Nikolija Jovanović je prije nešto manje od mjesec dana postala majka kaže par stvari o porođaju…

“Iako mnogi smatraju da je carski rez praktičniji, ja se ne slažem sa tim. Moje lično mišljenje je da carski rez treba da se radi samo onda kada mora medicinski. Naravno da je bebino zdravlje prvenstveno. Nećemo da se igramo prirodnim putem ako ne može. Po meni, carski rez treba da rade samo žene koje to moraju, a mislim da je to suludo za one žene koje ne moraju. Nije lijepo od ljekara što pristaju na taj čin ako to ne mora.”

I dodaje: “Žene se varaju da je carski rez praktičniji. On je možda praktičniji u tom trenutku, jer vas uspavaju, ali oporavak poslije carskog reza je mnogo teži nego poslije prirodnog porođaja”, zaključila je Nikolija, dodavši da je Relja Popović prisustvovao rođenju ćerke.

Fakat u pravu je…

Ksenija Bujišić pokazala sve od sebe…

Bivša djevojka Veljka Ražnatovića se malo opustila posle raskida. Tako je Ksenija Bujišić objavila nešto provokativnije fotke na netu.

Uživajte:

landscape-1458820516-gettyimages-517144506_orig

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net