Recent Posts

Beograd, opsadno stanje…

zarkovo-pljacka-menjacnice-trgovacka-foto-stefan-jokic-1476694453-1013731Beograd, opsadno stanje opljačkali mijenjačnicu i zabarikadirali se u zgradi
 
Beograd- objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 17. 10, 2016. 11:45  Beograd, opsadno stanje opljačkali menjačnicu pa se zabarikadirali u zgradi. U Trgovačkoj ulici na Čukarici jutros oko 8 sati dogodila se pljačka mijenjačnice u kojoj je teško pretučen radnik koji je u trenutku upada bio na radnom mjestu.
Jake policijske snage i snajperisti su ispred zgrade u Trgovačkoj osam u Beogradu zbog pljačkaša koji su se tu sakrili poslije pljačke mijenjačnice. Oni su povredili radnicu menjačnice…

Image: 0106514660, License: Rights managed, Belgrade police on Republic Square - 1, Property Release: No or not aplicable, Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.com, Alamy

Dvije nepoznate osobe, uz pretnju pištoljem, opljačkale su jutros mijenjačnicu na opštini Čukarica u Beogradu, a tom prilikom povređena je radnica, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

 
Kako je navedeno, sumnja se da su uzeli određenu sumu novca.
 
Povređena je radnica koja je prevezena u Urgentni centar.
 
Do pljačke je došlo u 8:20 u mijenjačnici u Trgovačkoj ulici.
 
Kako javlja RTS, pljačkaši su pobjegli u zgradu u Trgovačkoj 8, u naselju Žarkovo, i u njoj se zabarikadirali.
Na licu mesta su, kako se navodi, jake snage policije i snajperisti.
 
hrvatski-drzavljanin-z-s-menjacnica-tri-oks-pozarevac-hapsenje-foto-zoran-1428698611-638271Policija je u potrazi za razbojnicima i “češlja” sprat po sprat, javljaju mediji u Beogradu.
Na licu mesta nalazi se veliki broj policajaca, vatrogasaca, kao i pripadnika specijalnih jedinica koji kontrolišu zgradu i sklanjaju građane na bezbjednu udaljenost.
Tu je oko 50 pripadnika saobraćajaca, interventne jedinice, policijske brigade i vatrogasaca.
Razbojnici su u ovom trenutku u bjekstvu, a policija je za njima odmah organizovala poteru i opkolila zgradu u Trgovačkoj broj 8, gdje policija sumnja da su se sakrili. Zasad je nepoznato da li su i koliko novca pljačkaši odnijeli. Prije bijega oni su teško pretukli radnicu mijenjačnice jer im, navodno, nije dovoljno brzo predala novac. Radnica je zbrinuta u Urgentnom centru.
U tom dijelu Žarkova trenutno je opsadno stanje. Policija je blokirala cijeli kraj.
policija-tanjug-1
http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net