Recent Posts

Vučić o hapšenju u Crnoj Gori

52_1000x0Vučić, o hapšenju u Crnoj Gori

PODGORICA- BEOGRAD- objavljeno u kategoriji “Vijesti- REGION”, za 16.10.2016 19 :30:10- Aleksandar Vučić, nemam podatke o hapšenju u Crnoj Gori. Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema nikakve podatke o navodnom hapšenju paravojne kriminalne grupe u Crnoj Gori koju, kako je objavljeno, predvodi bivši šef srpske Žandarmerije Bratislav Dikić, ocjenivši da je “čudan dan” u kojem se to dešava.

bombasU Crnoj Gori danas se održavaju deseti izbori od uvođenja višestranačja i četvrti od obnove nezavisnosti Crne Gore. Izborni dan obelježilo je mnoštvo nepravilnosti na više biračkih mjesta, a u Rožajama čak su zabelježene i masovne tuče ispred birališta.

Podgorica, u Crnoj Gori se danas održavaju parlamentarni izbori, a biračka mijesta otvorena su širom zemlje u jutros u 07.00 sati. Do 18 časova glasalo 65,5 odsto birača. U Ulcinju pronađeni listići sa duplim serijskim brojem.
bratislav-dikic-foto-dado-dilas-1396641944-473937“Mi nemamo nikakve podatke o tome, ministar policije Srbije me je obavjestio. Riječ je o čovjeku koji je penzioner. Čudan mi je dan na koji se to dešava”, rekao je Vučić novinarima u Vranjskoj Banji.

Vućić je dodao da će “ostatak komentara” o tome dati sutra, “kad se izbori (u Crnoj Gori) završe”, da ne bi uticao na njih.

Podgorička televizija “Pink M” je danas objavila da je u Crnoj Gori prošle noći “locirana i uhapšena” paravojna kriminalna grupa “od najmanje 15 osoba”, koja je ušla u Crnu Goru i unijela velike količine oružja i municije s ciljem da izazove oružane sukobe, “pa čak i likvidacije”.

Pozivajući se na nezvanična saznanja “iz krugova” policije, TV “Pink M” je navela da tu grupu predvodi bivši šef Žandarmerije MUP Srbije Bratislav Dikić i da je grupa u Crnu Goru ušla “na osnovu dogovora s jednom političkom grupacijom”, radi izazivanja oružanih sukoba “širom Crne Gore” tokom današnjih parlamentarnih izbora.

branislav

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net