Recent Posts

Beograd, ubijen vođa navijača Partizana

stankovic-620x350Beograd, ubijen vođa navijača Partizana

Beograd– objavljeno u kategoriji “Vijesti- region” petak, 14. 10. 2016: 10: 16 – Beograd, ubijen vođa navijača Partizana.Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi, ubijen je u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića, nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu.

Aleksandar Stanković (29), poznatiji kao Sale Mutavi i u javnosti predstavljen kao jedan od vođa navijača Partizana ubijen je u četvrtak uveče u Beogradu.

bbg-1440x564_cBeograd, gdje printani mediji u regionu prenose da je rođen na Sjeveru a ubijen kao vođa Juga: Ko je bio Sale Mutavi, strah i trepet mnogih navijača?

Kako nezvanično saznaje B92, Stanković je ubijen dok je ulazio u svoj automobil marke “audi“ na raskrsnici ulica Bačvanske i Gospodara Vučića.

Tom prilikom je teško ranjen muškarac sa inciijalima M.Đ, za koga beogradski mediji navode da je bio čuvar u Centralnom zatvoru.

image-0-02-05-606f0c2bde2c7d10d55953b104d888b8d7bbf47c66669fcaad1a4811ea16f9ca-vTakođe, spekuliše se i da je on donedavno bio zaposlen u Ministarstvu pravde, ali da je i dao otkaz i da je radio kao telohranitelj ubijenog Stankovića.

U saopštenju MUP je navedeno da se pucnjava dogodila oko 21 čas, da je ubijen jedan muškarac, kao i da je jedna osoba ranjena, uz napomenu da policija intenzivno traga za počiniocem ovog krivičnog djela.

Stanković je dospio u žižu javnosti nakon što je objavljen snimak na kojem se vidi kako on sa još trojicom muškaraca 28. aprila tuče tadašnjeg direktora FK Partizan Miloša Vazuru.

mp7a1_removMediji su otkrili i zaštićeni identitet Milorad Đurić je do skoro bio čuvar u jednom zatvoru, samim tim zaposlen u Ministarstvu, a trenutno je privatni telohranitelj ubijenog Stankovića!

Mediji spekulišu da je do obračuna došlo zbog neraščišćenih kriminalnih računa, kao i da je za egzekuciju Stankovića odgovorna “crnogorska mafija“.

Iako je Stanković bio tema emisija Insajder, gdje je navedeno da godinama izbjegava odlazak na odsluženje zatvorske kazne zbog trgovine narkoticima, o njemu je šira javnost saznala tek kada je objavljeno da je učestvovao u incidentu ispred stadiona FK Partizan.

Tom prilikom je teško povređen pripadnik obezbjeđenja direktora beogradskog kluba Miloša Vazure, ali iako je snimljen videonadzorom, protiv njega nije pokrenut krivični postupak.

Do pucnjave u Beogradu došlo je predhodne noć oko 21 sat.

pxl_071016_14388562

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net