Recent Posts

Oženili ste se, pa sad možete prestati biti fini

61016009-spavanje-poza-sn-ljubavOženili ste se, pa sad možete prestati biti fini

Sarajevo, objavljeno u kategoriji “Vijesti- zabava” na 11. 10. 2016 u 19: 50: 10- Oženili ste se, pa sad možete prestati biti fini. Što muškarci moraju nastaviti raditi u braku. Ne, vjerovali ili ne, ne radi se o pranju posuđa, peglanju i sličnim stvarima, već o nekim svakodnevnim sitnicama koje muškarci obično počnu “zaboravljati” u braku …
Muškarci dočekuju brak raširenih ruku, baš kao i žene … ne vjerujete? Razmislite malo – prije braka uvijek moraju biti tip-top, što sređeni, što u formi, a kad je prsten na ruci, a žena sretna što ga je dobila – opuštanje je neizbježno.
 
Na stranu činjenica da se većina muškaraca udeblja u braku, no osim što puštaju želudac inapuštaju neke dobre navike jer, eto, više se ne moraju truditi. Krivo! I baš zato, evo pet stvari koje se jednostavno moraju nastaviti raditi u braku:
 
Držati dragu za ruku – to je simbol zajedništva, ne toliko drugima koliko vama samima, a da ne govorimo o tome koliko će draga biti sretna što to radite.
 
ljubavni-parHodati uz dragu – kad hodate zajedno, hodate jedan kraj drugoga, pa makar to bilo po trgovini koja je već šesta u nizu i vama je zlo … a ona će i opet imati osjećaj pripadnosti vašoj maloj zajednici i biti sretna što ima dobrog muža.
 
Održavati higijenu – samo zato što više ne morate ganjati komade jer imate jednog doma ne znači da možete prestati prati zube, kosu, noge … i ostalo, jel’. Muškarac koji drži do sebe ponos je svakežene.
 
Otvarati vrata – osnovni bonton ne smije se zanemariti, morate biti gentleman uvijek i u svakoj prilici.
 
Planirati zajednička putovanja – makar to bio i izlet na Sljeme ili u nedaleko obiteljsko gospodarstvo, zajednička putovanja pokazuju dragoj da vam je stalo do nje … a ako se radi i o noćenju, bit ćete ugodno iznenađeni njezinim reakcijama.
lubomora-posesivnost-osveta-patoloska-ljubomora-posesivan-partner
http://ibalkan.net

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net