Recent Posts

Pljevalja, vozač kombija blokira hitnu pomoć (HIT na društvenim mrežama) VIDEO

8e657f5f18f2ba664a27bca4e622dd28Pljevalja, vozač kombija blokira hitnu pomoć (HIT na društvenim mrežama)

Pljevlja- objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Zanimljivosti” na 04. 10. 2016 u 23: 50: 10- Pljevalja, vozač kombija blokira hitnu pomoć ( HIT na društvenim mrežama ). Pljevalja, kako vozač kombija blokira hitnu pomoć. Na društvenim mrežama i na video servisu Jutjub objavljen je snimak na kojem se vidi kako nesavjesni vozač u Pljevljima ne dozvoljava da ga pretekne vozilo Hitne pomoći, koje je krenulo da pomogne osobama povređenim u saobraćajnoj nesreći.

maxresdefault-66U subotu 1. oktobra, oko 19 časova, na magistralnom putu Pljevlja– Gradac (Crna Gora) došlo je do saobraćajne nesreće.

Nesvakidašnji prizor dogodio se prošle subote.

Na magistralnom putu Pljevlja– Gradac u Glisnici, oko 19 sati, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su teže povređeni Z.A. i Ž.K…

Do nesreće je došlo kada je putničko motorno vozilo marke “mercedes” registarskih oznaka PG EU 296, koje je išlo iz pravca Pljevalja, iz za sada neutvrđenih razloga, udarilo u kameni potporni zid sa desne strane puta.

hitna-pomoc-prvenstvo-prolaza-pljevlja-crna-gora-saobracaj-foto-yt-1475620087-1005299Hitna služba iz pljevaljske bolnice krenula je na samo mijesto nesreće, ali im se na putu do Glisnice isprečilo jedno vozilo, koje ih je usporavalo i nije dozvoljavalo preticanje.

Putničko motorno vozilo marke Mercedes iz neutvrđenih razloga udarilo je u potporni zid sa desne strane puta, pri čemu su teže povrede zadobili vozač  i njegov suvozač Z. A., prenose printani mediji u regionu.

Hitna služba iz pljevaljske bolnice po pozivu je krenula na mjesto nesreće, ali na putu do mjesta nesreće im se ispriječilo vozilo VW Transporter, koje ih je usporavalo i nije dozvoljavalo preticanje.

Bezobzirni vozač VW Transportara pljevaljskih registarskih oznaka  je nekoliko puta potpuno prešao na desnu stranu ceste u namjeri da spriječi prolazak vozila hitne pomoći.

Povrijeđeni iz nesreće su ipak vozilima hitne službe transportovani u pljevaljsku bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći, a na Internetu je objavljen snimak neshvatljivo drskog ponašanja vozača kombija iz Pljevalja.

 

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net