Recent Posts

Napadnut naš novinar i fotoreporter Senad Župljanin u Novom Pazaru

Napadnut naš novinar i fotoreporter Senad Župljanin u Novom Pazaru

Senad 1

Novi Pazar-Senad Župljanin, radnik Odeljenja za informisanje Gradske uprave za izvorne i poverene poslove grada Novog Pazara i novinar i fotoreporter Regionalnog portala ibalkan.net , napadnut je danas u prepodnevnim satima, od strane pripadnika obezbeđenja Muamera Zukorlića , dok je bio na radnom zadatku.

U saopštenju dostavljenojm medijima se navodi da je radnik Odeljenja za informiranje Gradske uprave Novog Pazara, Senad Župljanin napadnut  jutros na radnom zadatku dok je fotografirao nelegalno izvođenje građevinskih radova na Gradskom trgu u tom gradu, saopštila je Gradska uprava Novog Pazara.

12079074_10206778417714393_6215300095206842638_n

“Župljanina je fizički napalo više osoba, oborivši ga na zemlju, a onda su pokušali da mu nasilno oduzmu foto aparat. Linč radnika Gradske uprave koji je izvršavao radnu obavezu sprečio je pripadnik policije, koji je kada je do napada došlo prolazio ulicom, našavši se u situaciji da posvedoči skandaloznom događaju”, navodi se u saopštenju ovog odeljenja.

Kako se dodaje, Župljanina je navodno napalo osiguranje predsjednika skupštinskog Odbora za obrazovanje Muamera Zukorlića.

Redakcija i uredništvo Regionalnog portala ibalkan.net oštro osudjuje brutalan napad na svog novinara i fotoreportera Senada Senka Župljanina. Država mora stati u odbranu svakog ko obavlja svoj posao, časno i pošteno i nadamo se da će vinovnici ovog gnusnog napada u najskorije vrijeme biti privedeni i strogo kažnjeni. Sigurni smo da će naš dopisnik Senko i dalje profesionalno obavljati svoje zadatke ali i dalje snimati sve što je i lijepo ali i “okrutno i optužujuće”za pojedince ili grupe…

 

izvor-Odeljenje za informisanje Gradske uprave za izvorne i poverene poslove  Novi Pazar

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net