Recent Posts

Dnevni horoskop za 31. avgust 2016. godine

339206423ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Zabava” na 31. 08. 2016 u 02:50:10- Horoskop za srijedu 31. avgust 2016. Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Škorpije, dobićete unapređenje! A vi, Dijevice, očekujte ljubavnu ponudu čak iz inostranstva! Ovan širi poslovne mogućnosti, Bik traži promjene, Blizanci izbjegavaju temu emocija, Rak entuzijastičan, Lav pokušava da dominira, Dijevici slijedi neprijatno iznenađenje, Vaga zaljubljena, Škorpija nametljiva, Strelac nestrpljiv, Jarac pod pritiskom, Vodolija usamljena, a Ribama cvjeta ljubav. Ovo je današnji horoskop za danas 31.08.2016. godine.

divan-danDnevni horoskop za 31. avgust 2016. godine

OVAN
 
Posao
 
Kompatibilnost sa ostalim saradnicima je odlična mogućnost za nešto više poslovne mogućnosti za neko vrijeme. Možete se osloniti na ostale u svom okruženju.
 
Ljubav
 
Ne udaljavajte se od osobe na koju često mislite. Ključ uspjeha je u vašem osmjehu, koji upućujete osobi preko puta.
 
Zdravlje
 
Pojačavajte treninge.
 
zivot (2)BIK
 
Posao
 
Nije sve u jednom običnom poslovnom danu. Zaslužili ste nešto više i jači motiv da uspijete da ostvarite nešto posebno na polju novca.
 
Ljubav
 
Isuviše se u kolebljivoj situaciji koja vas dezavuiše i pravi jako loš ambijent za nešto posebno . Imate jači stav da počnete da menjate svoje okruženje pa i partnera.
 
Zdravlje
 
Pokušavate da meditirate.
19 (2)BLIZANCI
 
Posao
 
Vaš posao može da stagnira jer imate stav da se se troškovi skrate i da se oslobodite obaveza koje vam navodno ne vode jačem poslovnom statusu. Ne pokušavajte da primjenite radikalne promjene.
 
Ljubav
 
Ne želite da se bavite temama emocija jer smatrate da ste se mnogo puta već zalagali. Bićete koncentrisani na neke druge segmente.
 
Zdravlje
 
Nemate posebno težak dan, što se zdravlja tiče.
 
31RAK
 
Posao
 
Uprkos tržišnim lošim indijatorima, vaša trenutna poslovna slika nije loša. Pokušajte nešto da uradite sa viškom novca u svakom slučaju.
 
Ljubav
 
Pojaviće vam se neko klučan pa se na vrijeme pripremite. Osjećate malo veći elan nego u prethodnom periodu. Imaćete dosta uspješan dan.
 
Zdravlje
 
Čuvajte se oštrih predmeta.
 
1 (12)LAV
 
Posao
 
Pokušaj da dominirate vam trenutno ne polazi za rukom. Morate da budete dovoljno koncentrisani na ono što radite i uspjećete da završite započete aktivnosti.
 
Ljubav
 
Nije sve u vašem ličnom angažovanju. Dio vaših emocija ste bacili kroz prozor. Pazite kome se otvarate i pričate svoje najdublje tajne.
 
Zdravlje
 
Glavobolja.
ljudiDIJEVICA
 
Posao
 
Isuviše ste aktivni i nemate namjeru da se udružite u svemu što vam drugi plasiraju. Budite otvoreniji u kontinuitetu prema svojim obavezama i na vrijeme ćete ih riješiti.
 
Ljubav
 
Pojačavet svoje emocije prema jednoj Ribi. Biće dovoljno iskušenja ovaj put pa se pripazite neprijatnih iznenađenja.
 
Zdravlje
Smanjite slatkiše.
 
20 (3)VAGA
 
Posao
 
Uprkos lošim aspektima, uspjevate da dovedete u red nešto od svojih poslovnih aktivnosti. Nećete izostajati u svom radu za ostalim kolegama.
 
Ljubav
 
Ono što je jako bitno na vašem polju emocija jeste da se može očekivati nešto posebno pozitivno ukoliko ste se zalubili u jednog Raka. Pokušajte da zakažete sastanak.
 
Zdravlje
 
Pazite se u prevozu.
 
zena-82ŠKORPIJA
 
Posao
 
Isuviše se namećete za svoj ukus. Morate da spustite loptu i sačekate svojih pet minuta. Neko ipak želi da vam pomogne u onome što trenutno radite.
 
Ljubav
 
Ukoliko ste se zaljubili u jednog Bika ne očajavajte usled inertnosti ove osobe. Imate šansu i sa nekim drugim da riješite mnogo toga na svom emotivnom planu.
 
Zdravlje
 
Psiha vam je naglašena.
poverenjeSTRELAC
 
Posao
 
Ukoliko ste od onih koji traže zaposlenje ne očajavajte još uvijek se nije završio konkurs. Pokušavate da dobijete na vremenu za ono što uporno želite.
 
Ljubav
 
Niste loše raspoloženi nego su se samo lošije aspektovale planete koje ne dozvoljavaju nešto posebno kvalitetno da vam se desi. Budite strpljivi.
 
Zdravlje
 
Osjećate se umorno.
 
sreca-1JARAC
Posao
 
Polje privatnog posla je pod težom energijom planeta koje vam sugerišu da se neki detalji nisu dovoljno dobro uklopili u vaše polje finansija i da to treba da popravite.
 
Ljubav
 
Isuviše očekujete od osobe na koju često mislite ali možete se pomalo i razočarati. Bitno je da ne očajavate zbog sitnica.
 
Zdravlje
 
Osjećate jači emotivni pritisak.
 
uspeh (1)VODOLIJA
 
Posao
 
Postavlajte uslove svog rada kako kod sebe tako i kod ostali saradnika. Bitna vam je koncentracija i fokus na ono čime se bavite.
 
Ljubav
 
Niste sami, ali ste se figurativno udaljili od voljene osobe. Bilo bi dobro da se ipak koncentrišete samo na poslovni segment.
 
Zdravlje
 
Pazite na svoj imunitet.
Devojka-pored-reke-dnevni-horoskop-avgust-1068x712RIBE
 
Posao
 
Nije sve u novcu ima nešto i u vašem poslovnom angažovanju na mjestima gde bi retko ko bio. Pokazujete veću zainteresovanost za zaradom nego obično.
 
Ljubav
 
Ukoliko ste zaljubljenu i jednu Dijevicu možete da se nadate solidnom emotivnom statusu. Imaćete odličnu priliku da se bolje upoznate sa ovom osobom.
 
Zdravlje
 
Pazite se oštrih predmeta.
16 (4)
http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net