Recent Posts

Horoskop petak 26 avgust

0 (7)ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Zabava” na 25. 08. 2016 u 02:50:10- Dnevni horoskop– petak, 26. avgust 2016. godine. Saznajte kako su vam zvijezde naklonjene i pročitajte vaš horoskop za danas na portalu iBalkan.net…Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana… Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop… Horoskop za petak: Lavovi, danas je za vas Dan D! Jarčevi, odlučite više šta želite! Cijeni svoje zdravlje. Manje se nerviraj, slušaj omiljenu muziku, izađi napolje i šetaj, misli pozitivno, koračaj sa samopuzdanjem, udahni duboko, ne daj na sebe. Život je kao sat, nikad ne znaš kada će se zaustaviti…

Charlize-Theron-2014-ImagesDnevni horoskop– petak, 26. avgust 2016. godine

Ovan (21. mart – 20. april)
 
Posao: Pred Vama se nalazi gomila posla, ali srećom nemate problema sa koncentracijom i motivacijom za rad. Prisjetite se šta Vam je krajnji cilj– i biće Vam još lakše da započnete i završite sve obaveze.
 
Ljubav: Postoji mogućnost za preispitivanje emotivnog odnosa sa partnerom, ali ubrzo će te shvatiti da nemate u šta da sumnjate. Ako ste slobodni – budite malo odvažniji.
 
Zdravlje: Mogući bolovi u nogama– trebalo bi Vam više odgovarajućih fizičkih aktivnosti.
 
ljubav (8)Bik (21. april – 20. maj)
 
Posao: Postoji mogućnost da će na poslovnom planu biti nekih problem, ali još uvijek imate vremena da se pripremite i izbjegnete neprijatne situacije. Zamolite nekog od saradnika za pomoć.
 
Ljubav: Ukoliko smatrate da je potrebno da više radite na vezi, budite otvoreni sa partnerom/partnerkom oko toga. Slobodni pripadnici znaka svojim šarmom uspjevaju da osvoje koga žele.
 
Zdravlje: Izbjegavajte stresne situacije i pronađite način da se oslobodite napetosti.
 
3 (6)Blizanci (21. maj – 20. jun)
 
Posao: Vi niste u obavezi da radite tuđe poslove. Fokusirajte se na svoj rad, a ukoliko nađete slobodno vrijeme – pokušajte da pomognete drugima. Dok ne date do znanja da to nije u redu, bar ne u toliko mijeri, bićete iskorišćavani.
 
Ljubav: Ako niste u vezi– trebalo bi da se posvetite sebi i shvatite šta je to što Vam je potrebno u ovom periodu. Pripadnici znaka koji su u vezi nailaze na sitne nesuglasice sa voljenom osobom, ali ne bi trebalo da toliko brinu o tome.
 
Zdravlje: Moguća prehlada ili virusna infekcija.
 
1 (10)Rak (21. jun – 22. jul)
 
Posao: Trebalo bi malo više da se fokusirate na posao, a malo manje da maštate i sanjarite. Lijepo je imati neki viši cilja, ali pred Vama se gomilaju poslovi koje ne stižete da uradite.
 
Ljubav: Osoba sa kojom ste u vezi bi Vašu odsutnost u mislima mogla da protimači veoma loše. Ako ste slobodni – vrijeme je da se spustite na zemlju i uskladite svoja očekivanja sa realnošću.
 
Zdravlje: Više se odmarajte.
 
voleoLav (23. jul – 22. avgust)
 
Posao: Situacija na poslu je nestalna, što Vas stavlja u poziciju da stalno morate biti na oprezu. Međutim, Vi se sjajno snalazite u svim situacijama, pa za Vas nema problema.
 
Ljubav: Imate potrebu da preispitujete svoja osjećanja i mišljenje o osobi sa kojom ste u vezi ili za koju ste zainteresovani. Dajte sebi dovoljno vremena da sve shvatite i budete sigurni u to šta osjećate prije nego što donesete bilo kakvu odluku.
 
Zdravlje: Glavobolja može biti posledica manjka sna ili hroničnog umora.
 
leparecDjevica (23. avgust – 22. septembar)
 
Posao: Iskoristite dok možete situaciju u kojoj ste Vi jedan do ključnih faktora za donošenje važnih odluka – ovo je prilika da se istaknete i pokažete sve svoje potencijale i veštine i prikupite još pozitivnih ocjena za svoj rad i zalaganje.
 
Ljubav: Pokrenite inicijativu u vezi – pogotovo ako ste nazadovoljni ponašanjem voljene osobe. Ako ste slobodni – nemojte više oklevati nego napravite taj prvi korak koji možda ta osoba i očekuje.
 
Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem – jedite lakšu hranu.
 
hrabrost (1)Vaga (23. septembar – 22. oktobar)
 
Posao: Poslovna situacija u kojoj se nalazite trenutno nije ono čemu ste težili, ali nemojte da brinete – to je samo privremeno i nema potrebe da tome pridajete suviše pažnje. Fokusirajte se na svoj posao.
 
Ljubav: Da li ste uzeli u obzir to da postoji neko kome ste Vi dopadate, a ko zbog Vašeg ponašanja nema hrabrosti da Vam priđe? Ako ste u vezi – nemojte započinjati svađe i iskaljivati se na voljenu osobu zbog svog nezadovoljstva poslom.
 
Zdravlje: Vruheme je da uvedete neke zdravije navike u svoju svakodnevicu.
 
15 (1)Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)
 
Posao: Vaše angažovanje na poslu i posvećeni rad donosi Vam vidno bolju finansijsku situaciju u poređenju sa prethodnim periodom. Važno je da ne mijenjate svoje radne navike i održite motivaciju i entuzijazam.
 
Ljubav: Imajte malo više “sluha” za potrebe voljene osobe. Ako ste slobodni – postoji mogućnost za neko novo poznanstvo koje bi vrlo brzo moglo da preraste u nešto više od avanture.
 
Zdravlje: Odličnog ste zdravlja, ali hronično umorni i iscrpljeni.
 
godinaStrelac (23. novembar – 21. decembar)
 
Posao: Pred Vama se uveijk nalaze neke nove ponude i opcije, ali ne bi trebalo da previše razmišljate i odugovlačite odluku – jer će možda doći trenutak kada ništa od ponuđenog više neće biti tu.
 
Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati poziv od neke bivše ili nesuđene ljubavi. Ako ste u vezi – imajte više tolerancije u odnosu sa voljenom osobom i povremeno pristanite i na kompromis – ne može sve biti po Vašem.
 
Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho- fizičkoj formi.
 
zenaJarac (22. decembar – 19. januar)
 
Posao: Kada je riječ o poslu – Vi ste veoma aktivni i puni radnog elana. Ako želite da napreduje morate nadograđivati svoje znanje.
 
Ljubav: Za pripadnike znaka koji su u vezi – na ljubavnom planu nema ničega novog, što ne mora biti ni dobro ni loše. Ako ste slobodni – možda je vrijeme da pristanete na taj poziv koji ste dobili prije nekog vremena.
 
Zdravlje: Moguća glavobolja ili bol u vratu. Sve ovo je posledica napetosti i umora.
 
leptir (1)Vodolija (20. januar – 19. februar)
 
Posao: Trebalo bi da naučite kako da kontrolišete svoje emocije kako biste sebe poštedeli mnogih neugodnih situacija. To je još jedna od odlika pravih profesionalaca.
 
Ljubav: Ako mislite da Vam partner nameće svoje mišljenje i svoju volju – ne bi trebalo to da trpite. Slobodni pripadnici znaka ljubav mogu naći na radnom mjestu ili na nekom drugom mjestu gde provode više vremena svakog dana.
 
Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i unosite više vitamina.
 
3-delaRibe (20. februar – 20. mart)
 
Posao: Nemojte odbacivati svoje snove i želje, ali pokušajte u ovom periodu da nađete sredinu između realnosti i onoga što Vi želite na poslovnom polju.
 
Ljubav: Ako su Vam emocije uzburkane – možda nije najbolje vrijeme da donosite neke odluke ili započinjete nešto novo ukoliko niste u vezi. Priberite se prvo.
 
Zdravlje: Dobro se osjećate.
10 (5)
http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net