Recent Posts

Dnevni horoskop za 15. 8. 2016.

horoscope-quotidien-lundi_5518411ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Zabava” na 15. 08. 2016 u 02:50:10- Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana… Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana… Evo šta vam kaže horoskop… Horoskop za 15. Avgust: Bikovi, priznajte, sviđa vam se jedan Jarac! Dijevice, oprobajte se u igrama na sreću, imate veliku šansu za dobitak…

ob_305a4a_banniere-blog-yanis-voyanceDnevni horoskop za 15. 8. 2016.

Ovan

Napeti ste. Ne smijete biti spori da biste sve postigli. Budite odgovorni. Pazite gdje ostavljate svoje stvari.

Bik

Neka bliska osoba Vas može iznervirati, ali ne raspravljajte se previše. Provedite više vremena sa prijateljima. Neki neće biti baš iskreni, ali na Vama je da to i uvidite i da napravite distancu.

VIDEO-Comment-nomme-t-on-les-astresBlizanci

Mogući su nesporazumi na poslu, ali se ne uzrujavajte. Napeti ste zbog privatnih problema. Napravite balans između posla i privatnog života.

Rak

Idite na neki put ili ga bar isplanirajte. Pomalo ste rasejani. Nemojte imati previše poverenja u ljude koje ne znate dobro.

Lav

Imate višak energije. Nemojte se nervirati oko novca, nego štedite. Gledajte da se posvetite sportu ili nekom hobiju, to će Vam prijati.

astrologie-saint-valentin-horoscope-amoureux_4715917Djevica

Pravite kompromis sa drugim ljudima. Zauzeti, romantični ste. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu danas. Odličan je dan za saradnju.

Vaga

Pretjerujete sa poslom. Moguće su greške ako se preforsirate. Odmarajte se više. Mogući su problemi sa pritiskom.

Škorpija

Zabavite se sa partnerom. Danas je odličan dan za zabavu. Radite nešto što Vas čini srećnim. Bavite se sportom.

vacances-horoscope-ete_5611811Strelac

Moguće su rasprave sa članovima porodice oko nekih sitnica. Previšeš ste osjetljivi. Izađite iz kuće, to će Vam prijati. Pijte više tečnosti.

Jarac

Pričljiviji ste više nego obično. Danas pazite na dokumenta, ključeve i telefon. Moguća je neka manja šteta na kolima ili telefonu.

Vodolija

Danas se ne prejedajte. Bilo bi dobro da pijete više tečnosti jer su mogući problem sa varenjem.

Ribe

Bolje se osjećate. Imate višak energije, ali ne možete da slušate da Vam drugi pričaju šta treba da radite. Odličan je dan za igranje nagradnih igara. Skloni ste flertu.

291215-horoscope

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net