Recent Posts

EURO 2016: promjena sudije, Modrić i Mandžukić od starta

5755854a-bfac-42ce-baf1-4a9b0a0a0a66-euro2016AA-previewZAGREB– 24. jun 2016. godine, petak– 24. 06. 2016. 22: 29- Promjena plana sudije na EURO 2016 za Mažića. Španac Carballo sudi Hrvatska- Portugal.

Milorad Mažić, sudija iz Srbije, ipak, sudit će meč osmine finala Evropskog prvenstva između Belgija i Mađarske, koji će se igrati u nedjelju, 26. juna, od 21 sat, a ne kako je prvobitno planirano duel Španije i Italije. Španac Carballo sudi Hrvatska- Portugal.

Selektor Hrvata naglašava da se mora neutralisati igra protivnika koja odgovara Ronaldu i Naniju i svoj tim vidi među osam najboljih na Starom kontinentu.

milorad-mazic-foto-sasa-pavlic-1441311186-733277Iako su prvobitno planirali da Milorad Mažić, sudija iz Srbije, dijeli pravdu u utakmici osmine finale Evropskog prvenstva u kojoj će se sastati Španija i Italija. Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) promijena sudije i plan. Najbolji arbitr sa prostora našeg regiona povjerili drugi duel.

Sada je i definitivno jasno da će suditi meč osmine finala između Belgija i Mađarske, koji će se igrati u Toulouseu u nedjelju, 26. juna, od 21 sat, objavljeno je na oficijelnoj stranici UEFA-e.

Mažiću će asistirati sunarodnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević na aut linijama, te Danilo Grujić i Nenad Đokić uz golove. Funkciju četvrtog sudije obavljat će Jonas Eriksson iz Švedske.

Turkey-v-Croatia-Group-D-UEFA-Euro-2016U dosadašnjem toku kontinentalnog šampionata u Francuskoj Mažić je sudio dvije utakmice u grupnoj fazi takmičenja, Švedska – Republika Irska i Španija – Turska.

EURO 2016. u meču osmine finala EP-a Hrvatska – Portugal, koji se igra sutra u Lensu od 21 sat, arbitar će biti Carlos Velasco Carballo iz Španije.

Vijesti sa lica mjesta iz Francuske suj su i da je Selektor Hrvata naglašava da se mora neutralisati igra protivnika koja odgovara Ronaldu i Naniju i svoj tim vidi među osam najboljih na Starom kontinentu.

Hrvatska je zvanično proglašena najboljem selekcijom prvog dela takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Euro-201610“Vatreni” su u društvu Španije, Češke i Turske osvojili prvo mjesto, ali dobar rezultat u Grupi D nije ima donio lakši posao u osmini finala. Naprotiv gledano po individualnim kvalitetima i cijeni na tržitu, Hrvatska je “izabrala” najtežeg mogućeg protivnika. Gol Islanda u poslednjem minutu utakmice sa Austrijom, poslao je na Hrvatsku – Portugaliju i Kristijana Ronalda.

Ante Čačić je optimista, s razlogom!

“Po igri koju je Portugalija pokazala u grupi, rezultati koje je ostvarila nisu realni. Dominirao je u svakoj utakmici, nizao je prilike, ali sutra neće tako igrati. Oni nas se plaše i to s razlogom. Moramo da se držimo svoje igre”, prenela je Hina reči selektora Hrvatske sa konferencije za novinare.

Hrvatska će se u subotu sastati sa Portugalijom u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj.

2560

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net