Recent Posts

Dnevni horoskop za 22. 6. 2016.

horoskop-2dnevni1SARAJEVO– 22. jun 2016. godine, srijeda– 22. 06. 2016. 07: 49- Pred vama je horoskop za srijedu 22. jun. Sa srećom. Horoskop za srijedu. Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Prvi dan ljeta ove godine donosi nam nekoliko zanimljivih astroloških fenomena zbog kojih će svi znakovi zodijaka osjetiti promjene. Bilo da vijerujete u horoskop ili ne, danas će; Sunce će sijati najduže u ovih 365 dana i trebalo bi to pametno da iskoristite! Saznajte kako su vam zvjezde naklonjene i pročitajte vaš horoskop za danas na portalu http://ibalkan.net. Horoskop za srijedu. Saznajte da li će vam zvjezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana…

sminkanje-trend-1068x700Ovan

Danas bi trebalo više da odmarate. Potrudite se da se ne opterećujete previše poslom. Nemate dovoljno energije za sve, pa se dobro organizujte.

Bik

Družite se više sa prijateljima. Provedite popodne sa dragim osobama, čak i ako ste neraspoloženi. Imate dosta planova za danas, ali bi bilo dobro da završite započete stvari.

Blizanci

Ponovo se ne osjećate baš najbolje. Potrudite se da na poslu date sve od sebe. Moguće su manje greške. Pazite gdje ostavljate dokumenta i ključeve.

beba-deRak

Osjetljivi ste danas. Imate previše planova, potrudite se da ne ostane sve samo na riječima. Idite na kraći put ako imate vremena.

Lav

Imate dosta troškova, pa se potrudite da pametno rasporedite novac. Usredsredite se na rad, ne zapostavljajte posao zbog privatnih problema.

zena-4-1Djevica

Mišljenje drugih ljudi ne treba da Vas opterećuje. Gledajte da ugodite sebi. Pravite kompromise sa saradnicima.

Vaga

Imate dosta obaveza danas, pa gledajte da se ne preforsirate. Moguće su nesuglasice sa saradnicima. Brinite više o svom zdravlju.

Škorpija

Prisustvo partnera u Vašem životu je bitno, ali ako ste slobodni to nije tako loše. Danas se zabavite sa prijateljima, dobar je dan za to. Bavite se sportom ili šetajte više.

istina (1)Strelac

Danas ste nostalgični. Nemate dovoljno energije za sve što Vam treba. Potrudite se da se usredsredite na porodicu, a ne na posao. Nije dobar dan za rad, završite samo ono što morate.

Jarac

Komunikativni ste. Neko bi mogao da zloupotrebi Vaše povjerenje, pazite kome se povjeravate. Pazite se u saobraćaju.

Vodolija

Izvjestan je priliv novca. Dobro se osjećate danas. Mogući su problemi sa varenjem, pa pokušajte da se hranite zdravije i ne prejedajte se. Unosite više tečnosti.

Ribe

Napeti ste. Ne prećutkujte drugima šta Vam smeta, već razgovarajte o tome, tako ćete se riješiti napetosti.

cilj

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net