Recent Posts

Vikend horoskop 18. 06.

slide4ISTANBUL,–  18. jun 2016. godine, subota– 18. 06. 2016. 09: 49- Horoskop za subotu i nedelju. Saznajte da li će vam zvjezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana.  Vaš  horoskop za subotu 18. i nedelju 19. jun. Pogledajte šta su vam zvjezde spremile na polju novca, ljubavi, posla… Saznajte kako su vam zvjezde naklonjene i pročitajte vaš horoskop za danas na portalu iBalkan.net… Dok iščekujete sledeću utakmicu na EURO 2016, pročitajte kako navija koji horoskopski znak. Bikovi, ne dozvolite im da vam se petljaju u život! Ribe, na poslu vam cvjetaju ruže!

cas-minljivost-starost_fbimageOVAN

Posao

Što se više trudite, rešenje će vam biti sve dalje. Morate se opustiti i naučiti se da prihvatite neke stvari. Ne vredi da se upirete toliko. Najbolje stvari se dešavaju onda kad se čovek najmanje nada.

Ljubav

Da biste imali pravo bilo kome, za bilo šta, da uputite bilo kakvu primedbu, trebate najpre poći od sebe i zapitati se da li ste vi baš ta prava osoba sa dovoljnim kredibilitetom da sebe postavi u ulogu moralnog sudije?!

Zdravlje

Proverite krvni pritisak danas.

parBIK

Posao

Sad je došao onaj dan koji ste tako dugo, sa velikim nestrpljenjem čekali. Sad ili nikad, pred vama se otvara prilika života. Imate šansu danas da jednim udarcem dvije muhe ubijete.

Ljubav

Ne dajte trećoj strani, pa ma koja ona bila i ma koje ime nosila da vam se na bilo koji način petlja u život i vaše odluke a pogotovo one koje se tiču emocija!

Zdravlje

Problemi sa sinusima.

strastveni-znaciBLIZANCI

Posao

Čuvajte se zluradih komentara jer ne kaže se uzalud da laž izgovorena 100 puta postaje istina. Gledajte da se uvijek i isključivo argumentima branite.

Ljubav

Previše nepotrebne pažnje obraćate na sitnice. Ništa nije onako kako izgleda. Ne reagujte na prvu loptu. Neće vas ni ovaj put sumnja, ljubomora i ishitrene reakcije odvesti nikuda!

Zdravlje

Preterana napetost.

horoskop-nalepsi-zalazakRAK

Posao

Neko vam je rekao neke stvari, neko se postavio ka vama prilično grubo i nepravedno ali ste mu sve prećutali. To je bilo mudro u prethodnom periodu ali danas ne! Podignite svoj glas!

Ljubav

Danas su vam na pameti isključivo misli o nekom ozbiljnijem, jačem i konkrtnijem vezivanju. Mogli biste danas da započnete i temu zajednice/braka?

Zdravlje

Više se krećite. Možda je ovaj dan idealan za odlazak na dijetu?!

15-de (1)LAV

Posao

Imate problem sa priznavanjem svoje krivice, ili makar dela iste, za neke greške i propuste koji nisu uopšte beznačajni. Dobro razmislite kako se postavljate, bolje i sad priznati nego kasnije kad će biti teže.

Ljubav

Ne štedite nikoga, pogotovo kad vam se sujeta, na bilo koji način, oseti povređenom. Danas iz vaših usta izlaze, čak i za vas, prilično šokantne rječi! Ipak, druga strana ih u velikoj mijeri i zaslužuje!

Zdravlje

Nervoza koja nadilazi sve dosadašnje vaše pojmove o istoj.

14-de (2)DJEVICA

Posao

Već duže vrijemena vam je u začetku jedna sjajna ideja ali nikako ista da se pomeri sa mrtve tačke. To sve više počinje da vas frustrira pa i danas puno energije trošite oko toga. Ohladite se, bar privremeno!

Ljubav

Borite se za nekog i nešto do krajnjih granica svoje izdržljivosti. Osjećate danas poseban napor i dodatnu težinu jer počinjete da vijerujete u uzaludnost svog truda. Vrijeme je za radikalan zaokret?!

Zdravlje

Osjetljivost u predjelu kože lica.

13310626_814526011985783_3838323205091350824_nVAGA

Posao

Ljudi oko vas su predusretljivi i pomažu vam puno. Ipak, ne čine oni to tek onako, radi reda ili jer vas vole. Svako očekuje neku protivuslugu. Pa, stoga, dobro razmislite da li su vam neke pomoći zaista potrebne?!

Ljubav

Vama se danas dešava ljubav, ili makar velika strast, na jednom neobičnom mjestu. Budite na oprezu, nabacite osmijeh na lice i obavezno se dotjerajte. Slučajan susret sa nekim ko će vas osvojiti na prvi pogled vas vreba iza ugla!

Zdravlje

Povećajte unos tečnosti u organizam. Jedite više svežeg voća!

dnevni-horoskop-subotaŠKORPIJA

Posao

Prave stvari i odluke se donose onda kad ste okruženi pravim ljudima i, po nepisanom pravilu, ono najbolje u vama se desi onda kad se najmanje nadate. Ne nadajte se danas ničemu i desiće se nešto veliko!

Ljubav

Previše ste brzo ušli u neku priču a sad se kajete. Želeli biste da izađete ali ne znate kako. Preporuka je da osobi s kojom ste otvorite srce i dušu!

Zdravlje

Strahovi i blaža depresija.

Nedeljni-horoskop-4-1STRELAC

Posao

Recite danas pred svakim, jasno i glasno, šta mislite i osjećate. Ne dopuštajte oko vas da se dešava nepravda dok vi mirno sjedite skrštenih ruku i sve to posmatrate! Vaša riječ ima veću težinu nego što mislite.

Ljubav

Danas vidite prevaru i predosjećate nevjeru i emotivnu izdaju iza svakog ugla. Vašem partneru definitivno nije lako a ako danas vaša ljubav opstane, nakon vaših ispada, biće to pravo čudo!

Zdravlje

Mogućnost povrede stopala.

zeljaJARAC

Posao

Nekad vam nedostaje ono nešto, nekad fali taj jedan završni udarac, nekad vam je potrebno tako malo što vam se uzaludno čini tako daleko. Ipak, imajte strpljenja, vaše vreme će doći uskoro!

Ljubav

Ovo je savršen dan za planiranje zajedničkog puta sa voljenom osobom. Nemojte mnogo, po običaju, zatezati situaciju. Budite fleksibilni jer nije važno gde već sa kim idete!

Zdravlje

Pojačan unutrašnji nemir.

pomocVODOLIJA

Posao

Danas ste van forme. Vaše misli su lutajuće a odluke koje donosite su u najmanju nekoordinisane pa čak i autodestruktivne. Odmorite se danas i ne preuzimajte na sene nikakve dodatne poslove.

Ljubav

Ono što je svima drugima interesantno i što ih motiviše u ljubavi, na vas ne ostavlja baš nikakav poseban utisak i obrnuto. Čudna ste vi sorta. Prihvatite sebe i sve svoje specifičnosti.

Zdravlje

Smanjite stres! Više se odmarajte.

ivoandric1RIBE

Posao

Svaki dan je ispit, u svakom danu su novi izazovi sa kojima se suočavate i koje morate savladati, uglavnom, oslanjajući se na sebe i svoju veštinu prilagodđavanja. Danas ste posebno raspoloženi.

Ljubav

Nastupate sa nekim, vrlo maglovitim i nejasnim namjerama. Hteli biste nešto a ni sami niste sigurni šta. Rukovodite se prilično lošim kriterijumima. Osjećate se loše u ljubavi danas.

Horoskop-zodijak-horoskopski-znaci-670x447

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net