Recent Posts

Tračevi vikendom, Seve iskopirala Rihannu…

tracevi-petkom-ne-citajte-ovo-1079094-velikaSARAJEVO, BEOGRAD, ZAGREB–  18. jun 2016. godine, subota– 18. 06. 2016. 11: 49- Tračevi vikendom: Da li je Seve iskopirala Rihannu? Stefano Gabbana i JK se čuli… Ana Nikolić u seksi izdanju… Jennifer Aniston je trudna… Ana Ivanović iskulirala Mariju Kilibardu…

sevka1-e1464605509246Seve iskopirala Rihannu?

Severina ima novi spot i to za singl Sekunde. A domaći mediji kažu da je malo pokrala Rihannu.

Inače Seve se našla na meti negativnih komentara na račun poznatih pesama jer navodno loše utiču na decu i mlade ljude koji ih slušaju.

Ali pevačica smatra da u tome deca pevaju pesme o alkoholu nema ništa loše: “Naše stihove ne treba uzeti za ozbiljno. Kad pevam ‘subota je dan za alkohol’, prethodno se pomolim i izvinim roditeljima”.

Tako i klinci isto. Pomole se, popiju po đus votku i onda se izvine roditeljima.

31099_jk-naslov-instgagta_ffStefano Gabbana i JK se čuli

Ove nedelje je izbila frka oko haljine Jelene Karleuše. Prvo je Stefano Gabbana napisao da ona i njene ćere nose kopije njegovih haljina.  I sliku sa komentarom objavio na net:

Onda su razmenili par poruka i sve je ok, kaže Jelena.

“Dopisivala sam se sa Stefanom, a u jednom momentu smo se i čuli. Izvinio mi se i izgladili smo nesporazum koji je nastao. Dogovorili smo se da se vidimo kada se vratim iz Dubaija i da porazgovaramo o saradnji. Ideja je da on kreira nekoliko modela specijalno za mene. Kako stvari stoje, sarađivaćemo na mom novom projektu”, izjavila je Jelena za Informer.

Ali pazite ovo!

Blic tvrdi da je stupio u kontakt sa Gabbanom i preneo njegovu izjavu koja se ne slaže sa Karleušinim navodima. “Nisam joj se izvinjavao. Ona zaista nije korektna osoba ako je to objavila. Obratila mi se putem Instagrama i zamolila me da skinem fotografiju. Ja sam joj rekao: ‘Nema problema’ i skinuo sliku. Iskren da budem, zaista ne znam ko je ta žena. Ja sam samo rekao istinu.”

Pa ko govori istinu onda? KO? Šta nam rade bre”

07934cad-51ff-4442-a1bf-7e7d89516934_Jennifer-Aniston-pregnantAna Nikolić u seksi izdanju

Ana Nikolić je u centru pažnje zbog novog albuma Labilna. A sada je na Instagramu podelila delić atmosfere sa snimanja novog spota. I svi kažu da je Ana vrlo seksi.

Jennifer Aniston je trudna

Ali sad kao stvarno. Dakle žuta štampa piše da Jennifer Aniston očekuje svoje prvo dete sa mužem Justinom Therouxom u 47. godini.

“Jeste trudna. Ona i Justin su van sebe. Jen želi dete sa njim već godinama”, rekao je izvor a prenose američki mediji.

Mi i dalje ne verujemo…

Ana Ivanović iskulirala Mariju Kilibardu

Ana Ivanović i Marija Kilibarda su do pre nekoliko meseci bile nerazdvojne i često su se provodile na zajedničkim putovanjima.

Ali ne više.

Ana je čak nije pozvala ni na venčanje.

“Ana i Marija su pre dve godine zajedno letovale u Aninoj vili na Majorci. Društvo su im pravili teniserkin brat i prijatelji. Ivanovićeva je u početku verovala u iskreno prijateljstvo, ali onda je shvatila da Kilibarda informacije o nihovom druženju i kretanjima daje medijima, pa je rešila da prekine kontakt. Ništa nije želela da objašnjava, samo je prestala da joj se javlja”, objašnjava izvor, a prenosi Kurir.

Au!

maxresdefault (37)

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net