Recent Posts

Dnevni horoskop za 8 jun

horoskop 1SARAJEVO– 08. juni 2016. godine, srijeda– 08. 06. 2016 07 : 59h Dnevni horoskop za 8. jun 2016. godine. Njih nije briga šta će neko da pomisli ili kaže o njihovom ponašanju. One su horoskopske kraljice skandala! Horoskop za srijedu. Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Ovnovi, samo iskulirajte, proći će! Lavovi, niste uvijek vi centar planete i svijeta! Saznajte kako su vam zvijezde naklonjene i pročitajte vaš horoskop za danas na regionalnoim portalu http://ibalkan.net

Ovan 21.3.- 20.4.
 
Djelujete samouvjereno i računate na iskrenu podršku bliskih suradnika. Umijete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodjelu poslovnih uloga i interesa. Očekuje Vas uspjeh u robo- novčanim razmjenama. Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki »ljubavni signal«.
Sugesetija: Izbjegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam…
 
Bik 21.4.-21.5.
 
Ponekad treba upotrebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbjegavajte sumnjive poslovno- finansijske ponude. Iskrene emocije uvijek dijeluju ljekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja Vas prati.
Sugestija: Prijaće Vam psiho- fizička relaksacija, opustite se…
 
horoskop 3Blizanci 22.5.- 21.6.
 
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno- finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne namjere, stoga ne budite naivni ili brzopleti. U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost djeluje zbunjujuće na voljenu osobu.
Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbjegavajte stresne situacije…
 
Rak 22.6. – 22.7.
 
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namjere. Ponekad treba dijelovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja. Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osjećanja.
Sugestija: Primjenite neku od tehnika psihološkog opuštanja…
 
Lav 23.7.- 22.8.
 
Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.
Sugestija: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu…
 
horoskop 4Djevica 23.8. – 22.9.
 
Jasno Vam je da sve ima svoj »vijek trajanja«, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevazidjene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promjenite nečije mišljenje i ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite. Partnerovo nerazumevanje na Vas djeluje obeshrabrujuće, reagujete osjetljivije nego obično. Uljepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su Vam lakše dostupni.
Sugestija: Izbjegavajte rivalske odnose i konfliktne situacije, opustite se…
 
Vaga 23.9. – 22.10.
 
Neko Vam jasno daje do znanja, da sve ima svoju cijenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Loš dijalog, prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima. Ne želite previše da pričate o svojim osjećanjima, prija Vam nečije intimno društvo i potreba da Vam iskreno ugodi.
Sugestija: Važno je da profiltrirate svoje misli i osjećanja, opustite se…
 
Škorpija 23.10.- 22.11.
Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, medjutim Vaš uspjeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtjevno u društvu saradnika. U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara na neočekivani način.
Sugestija: Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu…
horoskop 5
Strelac 21.11.- 21.12.
 
Očekuju Vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima. Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, nastavite sa provjerenom taktikom.
Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju…
 
Jarac 22.12.- 19.1.
 
Očekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na Vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osjetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvijek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.
Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, unosite više vitamina…
 
Vodolija 20.1.- 19.2.
 
Neko iznenada remeti Vaše poslovno- finansijske planove i ignoriše Vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u Vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice. Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmjerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namjere.
Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje…
 
Ribe 20.2.- 20.3.
 
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspjeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posjedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspjeh. Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće Vam neki novi ili uzbudljivi susret.
Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho- fizičkoj formi…
horoskop 2
http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net