Recent Posts

Dnevni horoskop za 7. 6. 2016.

horoskop s1SARAJEVO– 07. juni 2016. godine, utorak– 07. 06. 2016- 08 : 59h Dnevni horoskop za 7. 6. 2016. Saznajte šta su vam zvjezde spremile za današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja. Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvjezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Dnevni horoskop za 7. jun: Bik je pred ljubavnim problemima, a Jarca čeka avantura. Pred vama je horoskop za utorak 7. jun. Sa srećom…

Ovan

Danas imate dosta energije. Posvetite se poslu. Ne zapostavljajte partnera. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu.

Bik

Sredite dom. Potrudite se da se ne nervirate previše zbog tuđih problema. Stavite sebe na prvo mesto.

Blizanci

Danas je odličan dan za posao i za nove početke. Budite temeljni. Imaćete podršlu saradnika u svemu što radite.

horoskop s2Rak

Previše ste osjetljivi danas. Pomalo ste nostalgični, ali bilo bi dobro da se fokusirate na sadašnjost i da ne obraćate pažnju na prošlost.

Lav

Nemate dovoljno energije za sve što treba da odradite. Budite malo agilniji na poslu. Popodne pogledajte neki dobar film, ako niste raspoloženi za druženje.

Djevica

Danas je odličan dan za sklapanje novih prijateljstava ili dogovora. Sve Vam ide od ruke. Mogući su problemi sa tehnikom, i nije dobar dan za kupovinu iste.

Vaga

Ne uključujte emocije u posao. Neka ženska osoba Vas može iznervirati danas. Pokušajte da se posvetite svom poslu, ne obraćajte pažnju na druge.

horoskop s4Škorpija

Odličan je dan za kraći put. Imate višak energije i sjajno ste raspoloženi. Potrudite se da ne preterujete sa planovima za danas, nego postavite prioritete.

Strelac

Mogući su nepredvišeni troškovi. Nije dobar dan za šoping. Proverite da li ste platili račune na vreme.

Jarac

Očekujte pomoć od drugih ljudi. Pitajte za sve što nije jasno, ne oklevajte. Bitno je da ne zapostavite porodicu i partnera, ako ste u vezi.

Vodolija

Budite vredni danas. Lako Vam ide sve na poslu, ali pazite na detalje. Mogući su problemi sa varenjem, jedite laganiju hranu.

Ribe

Dobro se osećate. Bavite se nekom aktivnošću posle posla. Danas ste prilično strastveni i skloni flertu.

horoskop s3

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net