Recent Posts

Dnevni horoskop za 3. 6. 2016.

Dnevni b2SARAJEVO– 03. juni 2016. godine, petak– 03. 06. 2016- 10 : 59h Pred vama je horoskop za 3. jun. Srećno… Saznajte kako su vam zvijezde naklonjene i pročitajte vaš horoskop za danas na portalu ibalkan.net http://ibalkan.net Pogledajte šta su vam pripremile zvijezde za danas na polju ljubavi, posla, zdravlja, novca… Dnevni horoskop za 3. jun: Rak se okreće za svojim klincima, a Škorpija samo što ne pukne…

Ovan
Danas se posvetite porodici. Ne zapostavljajte drage ljude iako imate dosta obaveza. Preosjetljivi ste.

Bik
Komunikativni ste. Budite fini prema drugima, gledajte da se ne nervirate previše oko toga šta ljudi pričaju. Idite na kraći put.

Dnevni b4Blizanci
Moguć priliv novca. Mogući su problemi sa želucem, pijte više vode danas, ne prejedajte se. Odličan dan za kupovinu stvari za kuću.

Rak
Napeti ste. Svi traže neku uslugu od Vas. Ne opterećujte se tuđim problemima, nego gledajte sebe.

Lav
Nemate dovoljno energije za sve što ste isplanirali. Bilo bi dobro da što više vremena provedete kod kuće. Pogledajte neki dobar film ili slušajte muziku.

Djevica
Dobro se osjećate danas. Prilično ste komunikativni i dobro raspoloženi. Provedite više vremena sa prijateljima. Možete danas upoznati neke zanimljive osobe.

Dnevni b5Vaga
Preosjetljivi ste. Potrudite se da se ne nervirate previše oko posla. Isključite emocije dok radite, budite praktični i organizujte se bolje.

Škorpija
Odličan dan za putovanje. Možete posjetiti rodbinu. Budite prijatni prema drugima.

Strelac
Mogući su iznenadni troškovi. Možete kupiti neke stvari za dom. Provjerite da li ste pogasili sve aparate ako napuštate dom danas, makar i na kratko.

Jarac
Partner je preosjetljiv. Potrudite se da se usmjerite na druge ljude. Budite od pomoći. Danas je dobar dan za saradnju i kompromise.

Vodolija
Posvetite se poslu. Budite odgovorniji. Bolje se organizujte, ali se nemojte forsirati, radite koliko možete. Brinite više o svom zdravlju.

Ribe
Danas je dobar dan za kraće putovanje. Provedite više vremena u prirodi, ali ne zapostavljajte svoje obaveze.

Dnevni b3

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net