Recent Posts

Sve je spremno za koncert Dina Merlina

Sve je spremno

Sve je spremno za koncert Dina Merlina

Nakon četiri godine sve je spremno da proslavljeni bosansko-hercegovački kantautor Dino Merlin večeras ponovo nastupi u Novom Pazaru. Kao i uvek očekuje se spektakularni koncert koji je u sklopu velike turneje ”Hotel Nacional” a održaće se na Gradskom stadionu Novog Pazara.

Koncert je najavljen zavečeras a poslednje pripreme na Gradskom stadionu u Novom Pazaru su u toku i sigurno je da će se ponoviti spektakl iz 2012. godine koji je bio jedan od najposećenjih i nadasve uspesnih koncerata u ovom gradu poslednjih godina.

Sve je spremno 5

“Spektakl je zagarantovan na 200 kvadratnih metara bine, na led ekranu od 60 kvadrata, na ozvučenju ili razglasnom sistemu od 100.000 vati. Uz sve to treba dodati emociju koja čini Dina Merlina“, izjavila  je Dada Bulat iz organizacionog tima Dina Merlina.

Na večerašnjem koncertu očekuje se spektal , jer Dino Merlin, publiku uvek obraduje novim aražmanima i sjajnim gostima instrumentalistima, a vlasnik je velikog broja hitova, o čijoj popularnosti svedoče i višemilionski pregledi na internetu,

Sve je spremno a
Podsećanja radi, pre četiri godine Dino Merlin je nastupao na proslavi Dana grada u Novom Pazaru. Koncert je bio za 551 rodjendan grada pred oko 70000 gleedalaca a ostao je u najlepšem sećanju svih. Sigurno je da će mnogi i večeras i  ponovo doći kako bi  užival müzici i interpretaciji  velike regionalne  zvezde, u dobro poznatim hitovima, ali i novim muzičkim ostvarenjima Dina Merlina.
Dino Merlin je pred večerašnji koncert izjavio da   rado dolazi u Novi Pazar.
”Jako se radujem dolasku u Novi Pazar. Četiri godine je neki olimpijski period, a to je takođe vreme kada je obično pravim velike projekte. Tako će i ”Hotel Nacional zakucati na vrata Novog Pazara”, izjavio je proslavljeni bosansko-hercegovački kantautor Merlin.
Sve je spremno 3
Na kraju , on je obećao da će novopazarskoj publici dati sebe u najboljem svetlu. Velika posećenost mu, kaže, imponuje, ali da to nije od presudnog značaja za njega, već sam doživljaj i povezanost njega i same publike.
Balkanska mega zvezda  je naglasio da je  najbitnija  iskra u očima prisutnih koja najbolje potvrđuje uspešnost koncepta spajanja ljudi, na čemu se zasniva suštinska ideja ovog poznatog i priznatog bosansko-hercegovačkog, i delom novopazarskog kantautora Dina Merlina.
Ekskluzivno za portal ibalkan.net Tekst i fotografije- Novi Pazar Senad Senko Župljanin
Sve je spremno 6

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net